COMUNICAT DE PRESĂ. Dotare laborator de tehnică dentară – DR. CIUCĂ

Tilul proiectului: ,,Dotare laborator de tehnică dentară”

Numele beneficiarului: S.C. DRCIUCA S.R.L.

Obiectivele proiectului: Obiectivul general al proiectului a constat în creșterea competitivității firmei, respectiv diversificarea gamei de servicii oferite și creșterea numărului de clienți ce pot fi deserviți prin achiziționarea echipamentelor necesare pentru abordarea domeniului tehnicii dentare. Aceasta a condus la o creștere a capacității de prestare a serviciilor, ceea permite satisfacerea unui număr mai mare de clienți la standarde cât mai înalte de calitate.

Obiectivele urmărite în realizarea proiectului au fost:

1. Crearea a 3 noi locuri de muncă și menținerea celor existente, simultan cu creșterea productivității pe angajat;
  2. Achiziția a 15 active corporale;
  3. Asigurarea serviciilor de consultanță, management de proiect, informare și publicitate și serviciile de

Valoarea totală a proiectului: 1.020.652,52 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 790.140,00 lei, 671.619,00 lei din FEDR și 118.521,00 lei din bugetul național, 197.535,00 lei reprezintă contribuţia beneficiarului la cheltuieli eligibile şi 32.977,52 lei valoarea neeligibilă a proiectului, inclusiv TVA.

Data începerii şi finalizării proiectului: 01.05.2019 – 31.12.2021

S.C. DRCIUCA S.R.L. a reușit să finalizeze activitățile proiectului până la data de 31.12.2021.

Rezultatele proiectului sunt:

1. Trei locuri de muncă nou create;
  2. 15 active corporale achiziționate;
  3. Servicii de consultanță, management de proiect, informare și publicitate și servicii de audit financiar

Impactul proiectului:

Creşterea competitivităţii societăţii DRCIUCA S.R.L. pe piață prin mărirea capacităţii de a răspunde provocărilor date de mediul de afaceri din domeniul stomatologic, și adaptarea la schimbările cererii, prin achiziționarea a 15 echipamente noi, de ultimă generație și a accesoriilor aferente, achiziție ce asigură toate condițiile pentru desfășurarea activității la parametrii optimi și în condiții de eficiență ridicată. Din punct de vedere social, proiectul a adus o valoare adăugată solidă prin crearea a 3 locuri noi de muncă, dar și prin oferirea de stabilitate și condiții de muncă într-un mediu modern și sigur.

Codul Mysmis: 132453

Informații suplimentare se pot obține la: Tel: 0741.072.075, E-mail: ciuca.al@gmail.com,

Persoană de contact: Ciucă Alexandra – administrator

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020