Campanie de colectare GRATUITĂ deșeuri voluminoase, în Craiova

Iridex Group Salubrizare începe o campanie amplă de RIDICARE GRATUITĂ  a DEȘEURILOR VOLUMINOASE, în Craiova. Perioada de desfășurare este 11 octombrie-20 decembrie 2021.

Locuitorii vor putea scoate deșeurile voluminoase pe baza PROGRAMULUI DE COLECTARE PE CARTIERE, ce poate fi găsit pe Facebook Iridex Group Salubrizare și pe www.iridexsalubrizare.ro.

CE  SE POATE PREDA în cadrul acestei campanii:

  • mobilier, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, covoare, carpete, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, saltele, oale, perdele, draperii, dulapuri de baie, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robinete, cabine de duș, baterii sanitare, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă;
  • obiecte mari de folosință îndelungată precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși şi tocuri de geamuri etc.

CE NU SE POATE PREDA în cadrul acestei campanii:

NU se preiau deșeurile: reziduale, reciclabile, de construcții, vegetale, periculoase.

PENTRU BLOCURI: Deșeurile voluminoase se depozitează lângă platformele gospodărești aferente blocului în care locuiește fiecare persoană.

PENTRU CASE: Deșeurile voluminoase se depozitează în fața locuinței, fără a bloca traficul rutier sau pietonal.

See Also

Mai multe detalii despre această campanie și programul de colectare se pot găsi găsi pe pagina de Facebook Iridex Group Salubrizare și pe website-ul www.iridexsalubrizare.ro sau la numărul de dispecerat 0251.979.

Campania este derulată în parteneriat cu Primăria Craiova și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Gestionare a Deșeurilor ECODOLJ Dolj (ADI ECODOLJ).

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top