Spitalul Filantropia are RMN de ultimă generație. Pacienții se pot adresa

Spitalul Clinic Municipal Filantropia Craiova vine în întâmpinarea pacienţilor cu servicii de diagnostic imagistic prin Rezonanţă Magnetică de înaltă performanţă oferite de o echipă medicală de profesionişti cu pregătire de specialitate şi de un aparat de ultimă generaţie ce oferă cea mai înaltă şi inovativă tehnologie.
Pacienții se pot programa la numărul de telefon 0762250099 pentru servicii de diagnostic imagistic prin Rezonanta Magnetica Nucleara decontate de CAS si la cerere.
Tarifele aplicate pacienților neasigurați sau investigațiilor la cerere sunt afișate pe site-ul spitalului.
Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala este situat pe: str. Nicolae Titulescu, nr. 40, Craiova.
O scanare IRM (Imagistica prin Rezonanta Magnetică) este o tehnica nedureroasa care are avantajul de a evita folosirea razelor X, expunerea la radiații. Nu exista efecte secundare cunoscute ale unei scanări RMN. Beneficiile unei scanări RMN se refera la exactitatea in detectarea anomaliilor structurale, de compoziție și de funcționare ale corpului și la faptul că poate fi repetată de oricâte ori este nevoie fără contraindicații.
Total
253
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Noaptea Cercetătorilor Europeni, 2021

Next Post

Dr. Desdemona Stepan, pediatru: „Degeaba îi dăm copilului cel mai scump supliment, dacă nu se spală pe mâini înainte să își mănânce pachețelul”

Related Posts