Nicole Cherry a ales Maternitatea MaDonna Maria, pentru prima ecografie 5D

Cântăreața Nicole Cherry, însărcinată pentru prima dată, a ales Maternitatea MaDonna Maria din Craiova, pentru a efectua prima ecografie 5D.  Frumoasa artistă s-a bucurat de cele mai clare imagini, obținute până acum, cu fetița sa Anastasia. Prezentă în Craiova, pentru evenimentul The Artist Awards, talentata vedetă nu a vrut să rateze ocazia de a-și vedea fetița în imaginile oferite de cel mai performat ecograf din lume. 

Încă o vedetă alege cele mai bune servicii medicale din Sud-Vestul țării oferite de spitalul privat MaDonna Maria din Craiova. Unitatea medicală dispune de cel mai performant ecograf din lume, care are multiple funcții și oferă un real ajutor medicilor cu supraspecializare în medicina materno-fetală și imagini extrem de clare părinților. Totodată, MaDonna Maria este singurul spital din Sud-Vestul țării care are Unitate de Transfuzie Sanguină proprie.

În cei aproape 10 ani de existență mai multe vedete din România au ales serviciile medicale de calitate oferite de echipa de profesioniști, a primei maternității private din Oltenia. De această dată, tânăra mămică Nicole Cherry a trecut spitalului MaDonna Maria. Prezentă în Craiova pentru evenimentul Romania Music Awards, vedeta nu a vrut să rateze ocazia de a-și vedea fetița în imagini ecografice 5D.

Veselă și încrezătoare Nicole a ales să vină în Craiova, pentru a beneficia de această investigație extrem de importantă care i-a oferit imagini în premieră cu fetița pe care o așteaptă.

„Am ajuns la Craiova și sunt foarte fericită, pentru că o să văd fetița în urma unui ecografii 5D. Echipa medicală de la Maternitatea MaDonna Maria lucrează cu un ecograf performant, cu măsurători precise și care oferă imagini clare”, a spus Nicole Cherry. 

Fericită și liniștită după ce a văzut trăsăturile micuței sale în urma ecografiei și mai ales că este sănătoasă, Nicole a adus bucurie craiovenilor pe scena The Artist Awards, unde a făcut un adevărat spectacol, alături de echipa sa de instrumentiștii.

 

Ecografia 5D aduce în plus o deosebită acuratețe a detaliilor, acuratețe obținută datorită tehnologiilor de ultimă ora (scanare si reconstrucție de tip computer tomograf). Tehnologia 5D permite efectuarea unei serii de măsurători fetale cu mai multă precizie și ușurință, cum ar fi măsurarea translucenței nucale, care are un rol important în diagnosticarea Sindromului Down și a altor anomalii cromozomiale.

Dr. Leontina Șurtea, medic primar obstetrică ginecologie, cu specializare în medicina materno-fetală, director medical spitalul MaDonna Maria este cea care a efectuat ecografia 5D, alături de dr. Loredana Avram, medic specialist obstetrică-ginecologie.

See Also

„Este o tehnică de vârf de care suntem mândri că dispunem. Este o tehnică care trebuie întrebuințată de personal special instruit. Morfologiile fetale și ecografiile 5D, care trebuie efectuate numai de medici ginecologi cu competențe în medicina materno-fetală, sunt cele care ne furnizează foarte multe amănunte legate de structurile fetale. Este important să cunoaștem toate aceste structuri înainte de nașterea fătului, pentru ca la momentul nașterii să fim pregătiți să primim în cele mai bune condiții copiii care vin pe lume. ecografia 5D care furnizează foarte multe detalii în privința structurilor fetale, atât externe cât și în ceea ce privește detaliile asupra feței, membrelor, coloanei vertebrale și membrelor superioare și inferioare, cât și detalii asupra structurilor interne ale fătului: creier, cord, organe interne”, explică dr. Leontina Șurtea, medic primar obstetrică ginecologie, cu specializare în medicina materno-fetală, director medical spitalul MaDonna Maria.

MaDonna Maria, singurul spital privat din Oltenia care are Unitate de Transfuzie Sanguină proprie

Siguranța, confortul, dotarea cu aparatură de ultimă generație sunt principalele motive pentru care gravidele aleg această maternitate. Maternitatea MaDonna Maria este recunoscută în Oltenia pentru nenumăratele premiere medicale. MaDonna Maria este singurul spital privat de obstetrică-ginecologie, din Sud-Vestul țării clasificat și acreditat de Ministerul Sănătății și Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS).

Este și singurul spital din sud-vestul țării unde gravidele pot să beneficieze de cel mai bun tip de anestezie numit TERAPIA DURERII, adică o anestezie superioară ce asigura lipsa durerii timp de aproximativ 24 de ore, dar și singurul din Oltenia care are Unitate de Transfuzie Sanguină proprie.

„La MaDonna Maria femeile găsesc medici cu o experiență vastă, care au supraspecializări în medicină materno-fetală, ce pot efectua morfologii atât în primul trimestru, cât și în trimestrul II și III. Ei sunt ajutați  de aparatura de ultimă oră. Este important să ai alături un medic care să îți fie aproape din toate punctele de vedere, mai ales emoțional, să îți dea o stare de bine, încredere, să îți ofere empatie și să îți răspundă la toate întrebările”, explică Alexandra Preda, manager.

What's Your Reaction?
Excited
1
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top