Ministrul Sănătății atitudine sfidătoare la adresa jurnaliștilor și a angajaților de la Centrul de vaccinare din Craiova

Ioana Mihăilă, Ministrul Sănătății, a ignorat angajații centrului de vaccinare Moderna, de la Sala Polivalentă din Craiova și a plecat din timpul conferinței de presă. S-a supărat din cauza întrebărilor adresate de jurnaliști și a refuzat să mai răspundă. Ministrul Sănătății s-a enervat în momentul în care a fost întrebată de ce a renunțat la evaluarea directorilor Direcției de Sănătate Publică (DSP), evaluare începută de fostul secretar de stat Andreea Moldovan. Asistentul, dar și registratorul centrului de vaccinare Moderna au vrut să stea de vorbă cu ministrul sănătății, însă Ioana Mihăilă a refuzat, s-a urcat în mașină și a plecat. Angajații centrelor de vaccinare sunt revoltați, pentru că nu și-au primit banii pe luna aprilie, iar alții nici măcar pentru luna martie. Ioana Mihăilă a declarat că nu sunt întârzieri cu privire la plată.

Vizită cu scântei a ministrului sănătății în Craiova. Ioana Mihăilă a efectuat o vizită în Craiova, la Spitalul Județean de Urgență Craiova, la UMF și apoi la Centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă. În timpul conferinței de presă, de la centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă, s-a enervat din cauza întrebărilor jurnaliștilor și a plecat.

Întrebată de ce a renunțat la evaluarea directorilor DSP, începută pe vremea fostului secretar de stat Andreea Moldovan, s-a supărat și a refuzat să mai răspundă la alte întrebări. A precizat că nu a renunțat la evaluări. Majoritatea conducerilor DSP sunt interimare, iar în lunile următoare se vor scoate posturile la concurs.

Angajații centrelor de vaccinare nu și-au mai primit banii de două luni. Pe 3 iunie ar fi trebuit să încaseze banii pentru luna aprilie, însă a trecut mai bine de o săptămână și plățile nu s-au făcut.

See Also

Angajații centrului de vaccinare Moderna și-ar fi dorit ca ministrul sănătății să viziteze și centrul lor, deoarece vaccinul Moderna nu este promovat, iar oamenii nu se înghesuie să se vaccineze cu moderna. Vineri, doar 8 persoane s-au vaccinat cu Moderna.

Vizita ministrului sănătății va continua și mâine în județul Dolj. Ioana Mihăilă va merge la centrele de vaccinare din mediul rural și va sta de vorbă cu medicii de familie.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
1
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top