CEL MAI MARE PUNCTAJ la nivel NAȚIONAL obținut de o unitate medicală – Prima Clinic Craiova

Centrul Medical Prima Clinic din Craiova a obținut cel mai mare punctaj la nivel național la acreditarea oferită de Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate (ANMCS), cel mai important organism de acest fel din țară. Scopul ANMCS constă în asigurarea şi îmbunătăţirea continuă a calităţii serviciilor de sănătate şi a siguranţei pacientului, prin standardizarea şi evaluarea serviciilor de sănătate şi acreditarea unităţilor sanitare. Instituția funcţionează în subordinea Guvernului şi coordonarea prim-ministrului.

Inspectorii ANMCS au ajuns și la Centrul Medical Prima Clinic pentru a verifica modul în care echipa medicală își face treabă, cum sunt asigurate serviciile medicale, care este calitatea actului medical. În urma verificărilor riguroase , Prima Clinic a obținut punctajul de 94.01%, cel mai mare de la nivel național.

Munca personalului medical al clinicii a fost recunoscută de specialiștii în domeniu. Medicii Prima Clinic investesc permanent în formarea lor continuă, dar și în dotarea cu aparatură performantă și asigurarea accesului unui număr cât mai mare de pacienți la servicii medicale de calitate.

Mai mult, echipa Prima Clinic acordă o mare importantă educației medicală și se implică de ani buni în campanii de educare și informare a populației.

See Also

Povestea echipei Prima Clinic, centru medical condus de dr. Cătălin Petrișor, medic specialist medicină internă și cardiologie și dr. Iuliana Petrișor, medic primar endocrinologie, specialist diabet și boli de nutriție, este una dintre dedicare, pasiune pentru medicină, empatie față de pacienți, profesionalism, bunătate. Puteți urmări povestea familiei Petrișor și a Centrului Medical Prima Clinic în video realizat de echipa Media10 în cadrul campaniei Oamenide10.

What's Your Reaction?
Excited
2
Happy
1
In Love
0
Not Sure
0
Silly
1
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top