Restylane Skin Booster-tratament dermatologic cu rezultate imediate și uimitoare, la Prima Clinic

La Centrul Medical Prima Clinic puteți beneficia de tratamente dermatologice de vârf, cu rezultate imediate. Restylane Skin Booster este unul dintre cele mai noi tratamente pe care dr. dermatolog Alexandra Bocîrnea le oferă. Restylane Skin Booster este un produs injectabil care conține acid hialuronic (AH) stabilizat, cu structura asemănătoare celui din piele, dar prelucrat pentru a avea o durabilitate mai mare.

Produsele cu AH sunt de două tipuri: filler – destinate umplerii ridurilor și înlocuirii volumelor faciale pierdute și booster – destinat refacerii și îmbunătățirii calității pielii.

Restylane Skin Booster face parte din a două categorie. El include două produse: Restylane Vital, cu un conținut de AH de 20mg/ml, creat pentru pielea matură și cu riduri superficiale și Restylane Vital Light, cu 12mg/ml AH, pentru pielea tânăra, subțire și pentru zonele precum gâtul și decolteul”, spune dr. Alexandra Bocîrnea, medic specialist dermatolog.

Restylane Skin Booster este creat pentru a fi injectat în dermul mijlociu și profund pentru a reface stratul de AH de la acest nivel, care scade după vârstă de 30 de ani. Acest produs este injectat prin microinjecții care lasă cantități de 0.01 ml AH la fiecare înțepătură.

Seringa preumplută în care vine „booster”-ul are 2 ml și este dotată cu un dispozitiv special de control al cantității eliberate. Datorită faptului că formă de prezentare este seringă de 2 ml, iar tehnică de injectare este introducerea în derm a unor micropicături de 0.01 ml, se poate obține îmbunătățirea unei suprafețe tegumentare mari. El poate fi injectat în mod uniform pe față, gât, decolteu”, explică dr. Alexandra Bocîrnea.

Disconfortul procedurii este minim deoarece se aplică crema anestezică (lidocaină) și se pot folosi și comprese cu gheață pentru diminuarea inflamației. Eventualele reacții adverse sunt minime și sunt reprezentate de mici echimoze, ușor eritem și edem, care dispar în câteva ore.

Indicațiile sunt persoanele cu piele deshidratată, afectată de expunere la soare, riduri superficiale, ten matur, cicatrici post-acneice, pori dilatați. Schemă de tratament se realizează împreună cu medicul specialist, dar, în general, se efectuează trei ședințe la un interval de 4-6 săptămâni, iar apoi se face o ședința la 6 luni pentru menținerea efectului”, spune medicul dermatolog Prima Clinic.

Restylane SkinBoosters Vital Light Lidocaine este conceput pentru a îmbunătăți calitatea pielii prin hidratare, creșterea elasticității și fermității. Restylane Vital Light este potrivit pentru zone mai delicate, cum ar fi gâtul sau decolteul, sau la peroanele tinere cu pielea subțire.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Avantajul tratamentelor cu ajutorul microscopului dentar – dr. Emma Drăghici, stomatolog

Next Post

APAH-RO: „Testarea și accesul la tratament în cazul hepatitelor virale au fost puternic afectate de pandemia COVID-19”

Related Posts
Verified by MonsterInsights