Top modelul internațional Claudia Neghină a ales Maternitatea MaDonna Maria pentru ecografia 5D și monitorizarea sarcinii

MaDonna Maria, singurul spital privat de obstetrică-ginecologie, din Sud-Vestul țării clasificat și acreditat de Ministerul Sănătății și Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS), este alegerea multor femei atunci când vine vorba de urmărirea sarcinii și naștere. În cei aproape 10 ani de existență mai multe vedete din România au ales serviciile medicale de calitate oferite de echipa de profesioniști, a primei maternității private din Oltenia. Zilele trecute, Claudia Neghină, top model internațional, a ales Maternitatea MaDonna Maria pentru efectuarea unei ecografii 5D.

MaDonna Maria este singurul spital privat de obstetrică-ginecologie din sud-vestul țării unde femeile pot să beneficieze de ecografie 5D. Veselă, extrem de frumoasă și încrezătoare Claudia Neghină a ales să vină din București, în Craiova, pentru a beneficia de această investigație extrem de importantă care i-a oferit imagini în premieră cu fetița pe care o așteaptă.

„Am făcut o ecografie 5D. Am fost emoționată, pentru că a fost pentru prima dată când am văzut-o atât de clar pe bebelina mea Sofia. Am fost nerăbdătoare pentru că știam că o să pot vedea detalii care se pot observa doar la un ecograf 5D. Sunt foarte fericită, pentru că fetița este perfect sănătoasă și totul este în parametrii normali”, a declarat Claudia Neghină, top model internațional și viitoare mămică.

Profesionalismul echipei medicale MaDonna Maria este dublat de aparatura de ultimă generație. Investiția în tehnologie de vârf a fost mereu o prioritate pentru conducerea unității medicale, iar rezultatele vorbesc de la sine.

„Din punct de vedere medical, informațiile pe care pe care le putem obține cu ecografia 5D, ultima tehnologie la nivel mondial, sunt net superioare oricărui alt ecograf. Acesta a fost și motivul pentru care top modelul internațional Claudia Neghină a ales să își vadă fetița la ecograful 5D de la Maternitatea Madona Maria”, a spus Alexandra Preda, managerul unității medicale. 

Micuța Sofia  – imagine ecograf 5D

Când medicina este practicată din suflet și pacientul simte, iar relația medic-pacient devine una prietenească, complianța la tratament și confortul cresc. Femeile au nevoie pe timpul sarcinii de grijă, atenție, înțelegere, iar echipa MaDonna Maria le oferă tot suportul, lucru pe care l-a simțit și Claudia Neghină în orele petrecute alături de medicii MaDonna Maria.

„Echipa este foarte primitoare, am rămas impresionată. Nu mă așteptam la o așa primire călduroasă. Doctorii au multă răbdare și explică foarte atent, calm și pe înțelesul tuturor, acordă o foarte mare atenție atât mămicii, cât și bebelușului. Mi-au explicat în detaliu tot și mi-au răspuns la toate întrebările. Îi recomand cu încredere. Sunt foarte fericită și liniștită pentru că am primit toate indicațiile de care aveam nevoie și răspunsuri la toate  nelămuririle”, a adăugat fotomodelul internațional.

Sunt mămici care au ales chiar și pentru a 4 oară să nască la Maternitatea MaDonna Maria. Siguranța, confortul, dotarea cu aparatură de ultimă generație sunt principalele motive pentru care gravidele aleg această maternitate. Calitatea serviciilor medicale și investițiile făcute în echipamentele medicale au dus la clasificarea compartimentelor ATI de către Comisia de Specialitate a Ministerului Sănătății. O clasificare ce atestă complexitatea activității medicale desfășurate și siguranța pacientelor care aleg să își aducă pe lume copiii aici.

Compartimentele de terapie intensivă și anestezie atât pentru adulți, cât și pentru nou-născuți au fost promovate la un nivel superior de către Comisia Națională de Anestezie și Terapie Intensivă. Este o clasificare ce atestă complexitatea activității medicale desfășurate și siguranța pacientelor, care aleg să își aducă pe lume copiii aici. În plus, echipa medicală comunic, colaborează și discută cazurile întâlnite astfel încât să ofere cele mai bune soluții fiecărei paciente.

„La MaDonna Maria femeile găsesc medici cu o experiență vastă, care au supraspecializări în medicină materno-fetală, ce pot efectua morfologii atât în primul trimestru, cât și în trimestrul II și III. Ei sunt ajutați  de aparatura de ultimă oră. Este important să ai alături un medic care să îți fie aproape din toate punctele de vedere, mai ales emoțional, să îți dea o stare de bine, încredere, să îți ofere empatie și să îți răspundă la toate întrebările”, explică Alexandra Preda, manager.

See Also

În cei aproape 10 ani de la deschidere, procentajul de transfer de la spitalul MaDonna Maria către oricare altă instituție spitalicească a fost sub 0,08%. Compartimentul de Neonatologie al Spitalului MaDonna Maria este dotat cu toată aparatura necesară pentru îngrijirea micuților. Aici lucrează medici cu experiență, care urmăresc bebelușii și au grijă ca mamele să se acomodeze cât mai bine cu noile responsabilități.

Mai mult, spitalul deține de câteva luni primul incubator hibrid lansat la nivel mondial de firma Dräger, incubatorul Babyleo care a revoluționat neonatologia. Vorbim despre un incubator care imită  în proporție de 95% uterul mamei.

MaDonna Maria este și singurul spital din sud-vestul țării unde gravidele pot să beneficieze de cel mai bun tip de anestezie numit TERAPIA DURERII, adică o anestezie superioară ce asigura lipsa durerii timp de aproximativ 24 de ore.

„Investim în fiecare an în aparatură de ultimă generație. Ne dorim siguranță și fericire pentru pacientele noastre. Noi ne încărcăm cu energia și bucuria lor, în fiecare zi. Top modelul internațional Claudia Neghină nu este prima persoană publică care a ales Maternitatea MaDonna Maria. Iată că am ajuns la al 10-lea an de când am deschis această unitate  medicală și ne bucurăm de multă încredere din partea viitoarelor mămici, iar pentru asta le mulțumim tuturor”, a conchis Alexandra Preda, manager. 

 

 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top