Radiografii Dentare Digitale pentru COPII realizate cu aparatele cele mai moderne, la MaxxDent Craiova

Radiografia dentară digitală este una dintre cele mai puțin invazive metode de investigație clinică pentru copii și reprezintă un instrument esențial pentru medicul stomatolog. În Craiova, copiii pot beneficia în siguranță, de radiografii dentare digitale, în cadrul Centrelor de Imagistică și Radiologie Dentară Digitală MaxxDent, care dețin aparatură de ultima generație, dotate cu  softuri ce au setări dedicate copiilor.

Medicul stomatolog poate recomanda efectuarea unei radiografii dentare digitale pentru copil în mai multe situații: evaluarea sănătății dinților, monitorizarea evoluției dinților permanenți  diagnosticarea anomaliilor dentare și planificarea unei redresări ortodontice etc. O radiografie dentară este o imagine clară a întregii danturi sau a unuia ori a mai multor dinți.

Radiografia dentară pentru copii utilizează cele mai mici doze posibile de raze X, doze adaptate la organismul sensibil al copilului şi personalizate pentru fiecare caz în parte. Astfel, în Craiova, în Centrele MaxxDent, se pot realiza în siguranță radiografii digitale intraorale și extraorale pentru copii, mult mai  eficiente, mai clare şi mai detaliate decât cele clasice.

Durata de maxim 10 secunde

Radiografiile dentare digitale sunt sigure atât pentru adulți, cât și pentru cei mici. Acestea utilizează cu 80% mai puține radiații decât cele clasice, iar durata unei radiografii este de doar 2 secunde pentru radiografii intraorale sau 10 secunde pentru radiografii extraorale. Mai mult decât atât, în timpul realizării radiografiilor dentare, pacienții sunt protejați de către un echipament special, care conține plumb.

Studiile au arătat că doza de radiații emise de un telefon mobil și bateria sa, depășește, în 24 ore, cu mult doza de radiații selectată pentru o radiografie digitală, în cazul copiilor doza de radiații este chiar mai mică, putând coborî până la 35% din doza unui adult. 

See Also

 Centrele MaxxDent oferă toate tipurile de radiografii dentare digitale pediatrice

Copiii pot beneficia, în Centrele de Imagistică și Radiologie Dentară Digitală din Craiova, de radiografii dentare digitale pediatrice, atât intraorale cât și extraorale (Radiografie Panoramică, Teleradiografie sau Computerul Tomograf) fără ca părinții să se teamă de posibilele efecte ale radiațiilor. 

Cea mai modernă aparatură în domeniul Radiologiei Dentare Digitale
„În cadrul centrelor noastre de Imagistică și Radiologie Dentară Digitală  efectuam toate tipurile de radiografii dentare digitale pediatrice. Personalul este specializat în psihosociologia relației copil – profesionist,  ceea ce ne ajută foarte mult în colaborarea cu cei mici”, spune managerul MaxxDent.

Personalul MaxxDent este calificat în domeniul Radiologiei Dentare și specializat în colaborarea cu pacienții de orice vârsta.  Echipamentele utilizate de specialiștii MaxxDent sunt cele mai moderne din domeniul Radiologiei Dentare Digitale și se bazează pe senzori digitali, care reprezintă scăderea majora a timpului de expunere a pacientului – maxim 10 secunde.

 Telefon programări:

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top