Sănătate Știri din sănătate

Prof. univ. dr. Andrei Bondari s-a stins din viață

Prof. univ. dr. Andrei Bondari s-a stins din viață. Profesorul Bondari și-a dedicat viața medicinei. S-a născut în Tighina. A fost mentorul disciplinei de radiologie şi imagistică medicală din Craiova. Avea 79 de ani. 

A fost  profesor universitar consultant la Disciplina de Radiologie şi Imagistică Medicală. Facultatea de Medicina Craiova, director medical al centrului de imagistica medicala Prima Medical. 

A contribuit la înfiinţarea SMURD în Craiova, a Clinicii de Hematologie, a Secţiei de Oncologie la Spitalul „Filantropia“. Profesorul universitar doctor Andrei Bondari e fost declarat Cetăţean de Onoare al Craiovei, dar și al unui oraș din SUA, Santa Cruz.

Prof. Andrei Bondari a fost și Director al  Direcției Sanitare Dolj  în perioada 1997-2001 și consilier judetean 1992-1996-2000.

Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi la capela din cimitirul Sineasca. Înmormântarea va avea loc duminică, la ora 11:00. 

Articole recente

„Filantropia“, primul spital construit după Revoluţie, în România

Redactor

Apă de calitate în gospodăriile doljene

Redactor

INSTITUTUL ONCOLOGIC este unul dintre principalele obiective pe care administrația PSD se angajează să le creeze în domeniul sănătății

Redactor

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mediazec/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mediazec/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609