Știri

Water Park Craiova s-a deschis. Destinația perfectă pentru concediu aproape de casă

Water Park Craiova s-a deschis începând de astăzi. Oltenii sunt așteptați să se bucure de soare și momente de relaxare. Cel mai mare parc acvatic din Oltenia, întins pe o suprafaţă totală de 49.300 mp, este pregătit să ofere distracție și răcoare, în zilele toride de vară. Tobogane, bazin olimpic, zonă de joc și plajă pentru copii cu elemente de joc montate în bazin, terase cu mâncare proaspătă și băuturi răcoritoare. Toate vă așteaptă. 

Water Park Craiova poate să fie locul ideal pentru oltenii care își doresc ca în această vară să petreacă concediul, în siguranță, aproape de casă.

Toți cei care ajung aici trebuie să țină cont de câteva reguli, având în vedere contextul epidemiologic în care ne aflăm. Astfel, accesul în incinta Water-Park se va face numai după triajul observațional și măsurarea temperaturii.

Nu este permis accesul celor care prezintă simptome de infecții respiratorii (tuse, strănut etc) și/sau temperatură mai mare de 37,3 grade celsius. 

Este obligatorie păstrarea unei distanțe de 1,5 m în zona de așteptare a casieriilor din incinta Water Park, iar accesul la tobogane/piscine se face cu respectarea distanței de 2 metri, pentru persoanele care nu fac parte din aceeași familie.

Este permis accesul a maxim cinci persoane simultan în interiorul vestiarelor numai pentru a se schimba în ținuta de plajă fără a se lăsa obiecte și haine în dulapurile din interior.

De asemenea, este interzisă modificarea amplasării șezlongurilor, acestea fiind poziționate în așa fel încât să respecte distanțarea de 2 metri, în oricare direcție, pentru persoane care nu fac parte din aceeași familie. 

În incinta Water Park puteți să găsiți mâncare proaspătă și delicioasă la CĂSUȚA POFTICIOSULUI, dar și băuturi răcoritoare. Totodată găsiți și magazine cu echipamente de plajă. 

Vă puteți bucura de relaxare și aer curat la terasa Căsuței Pofticiosului, unde mesele sunt așezate astfel încât să respecte normele de distanțare socială. 

TARIFE:

  • 25 de lei/zi copii între 5 și 10 ani, luni – vineri;
  • 38 de lei/zi, persoanele peste 10 ani, luni – vineri;
  • 35 de lei/zi copii între 5 și 10 ani, sâmbătă – duminică;
  • 53 de lei/zi persoanele peste 10 ani sâmbătă – duminică;
  • 17 lei/zi acces saună persoanele peste 16 ani. 

 

Articole recente

Primăria Craiova pregătește sportivilor un obiectiv unic în România. Stadionul de atletism, aproape de finalizare

Predila Ana Maria

65,57% rata de promovare a concursului național de titularizare, sesiunea 2020

Predila Ana Maria

Ateliere de realizare film, gratuite, pentru tinerii craioveni

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mediazec/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/mediazec/public_html/wp-includes/functions.php on line 4609