Advertoriale Sănătate

Radiografie intraorală digitală, disponibilă la MaxxDent, cu programare

Medicul stomatolog ți-a recomandat să faci o radiografie intraorală digitală și nu știi ce presupune? Specialiștii în radiologie dentară MaxxDent ne ajută să înțelegem ce este o radiografie intraorală digitală și care sunt avantajele ei în comparație cu metoda clasică.

Radiografiile dentare intraorale digitale sunt foarte rapide, emit o doză foarte mică de radiaţii şi oferă imagini foarte clare, detaliate. Centrele de radiologie dentară MaxxDent au o experiență de peste opt ani pe piața serviciilor medicale din Craiova și pun la dispoziția pacienților posibilitatea efectuării de radiografii dentare digitale, atât Extraorale, cât și Intraorale.

,,Radiografia intraorală digitală este examenul radiologic care oferă cea mai fidelă imagine, pentru examinarea detaliilor de structura dento-alveolară și a proceselor patologice ce se pot găsi la nivelul unui dinte. Radiografiile intraorale digitale au o calitate net superioară metodei clasice, atât pentru imaginea dinților cât și a spațiului periodontal. Toate acestea ajută medicul stomatolog să stabilească tratamentul corect pentru fiecare pacient”, explică specialistul în radiologie dentară MaxxDent.

Un avantaj al examinării digitale este și faptul că nivelul radiațiilor este mult mai scăzut.

„Radiografiile intraorale  digitale au un nivel al radiațiilor mult mai redus (de până la 80%) în comparație cu radiografia intraorală clasică. De asemenea, timpul de expunere este de cinci ori mai mic”, adaugă specialistul MaxxDent.
Alte beneficii ale radiografiei intraorale digitale:
  • durată foarte scurtă a expunerii efective – câteva secunde;
  • lipsa durerii;
  • expunere mult mai scurtă, la o cantitate mult mai mică de radiaţii, decât în cazul radiografiei clasice;
  • rezultate foarte bune, imagine deosebit de clară.

În această perioadă, centrul de radiologie dentară MaxxDent își desfășoară activitatea pe bază de programare, la fel ca toate cabinetele medicale.

Tehnicile radiologice nu sunt considerate vectori de transmitere a infecțiilor, cu toate acestea, echipa MaxxDent, a urmat toți pașii în vederea dezinfecției, sterilizării și igienizării spațiilor în care își desfășoară activitatea, atât înainte de epidemia de coronavirus, cât și pe tot parcursul acesteia.

În perioada ,,Stării de Urgență”, echipa MaxxDent a asigurat servicii de radiologie dentară pentru pacienții care au apelat  la cabinetele stomatologice acreditate pentru urgențe.

În continuare, specialiștii MaxxDent efectuează toate tipurile de radiografii: radiografii 2D – radiografii intraorale și radiografii extraorale, dar și  radiografii 3D (computer tomograf dentar – CBCT).  Radiografiile intraorale digitale sunt foarte importante în tratamentul dentar.

Schimbarea pe care MaxxDent a făcut-o pentru confortul și siguranța pacienților este aceea de a-și desfășura activitatea pe baza de programare.

Contact programări:
  • 0756.131916 – Calea Bucuresti (Lângă KFC)
  • 0759.131916 –  Calea Unirii, nr.89

MaxxDent- Radiologie Dentară Digitală este format dintr-o echipa de profesioniști ceea ce îi plasează ca lider de piața din Oltenia.

Articole recente

Maternitatea Spitalului Filantropia se deschide de mâine

Predila Ana Maria

Peste 75 milioane de euro din fonduri europene, accesate de Primăria Craiova pentru îmbunătățirea transportului public

Predila Ana Maria

Spitalul „Filantropia” Craiova se redeschide în câteva zile: „Sper să fie redeschis la începutul săptămânii viitoare, cel târziu”

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.