Educatie Reportaje

Programe educaționale GoKID pe perioada verii la BEFORE &AFTER SCHOOL BILINGV

BEFORE &AFTER SCHOOL BILINGV vine cu soluții educaționale extrem de utile pentru elevi. Urmează câteva luni bune de pauză școlară, în care este indicat ca elevii să aibă un program de studiu adaptat. Profesoara Bianca Maria Marcu, cea care de trei ani are rezultate extraordinare alături de elevii săi la after school-ul  BEFORE&AFTER SCHOOL BILINGV, propune o serie de tehnici educaționale creative care să îi determine pe copii să aibă apetit pentru acumularea de cunoștințe chiar și în această perioadă. Elevii se pot înscrie în această vară la două programe educaționale: GoKID.

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

Un centru after-school online poate fi soluția prin care elevii să nu întrerupă de tot studiul. BEFORE &AFTER SCHOOL BILINGV este un centru after school din Craiova unde elevii au rezultate foarte bune și de asemenea, singurul centru de meditații legalizat din Bănie. Aici elevii fac temele după terminarea școlii și învață limbi străine precum: germană, engleză, franceză.

Pe perioada pandemiei de coronavirus, profesoara Bianca Marcu a căutat soluții și s-a adaptat rapid la nevoile educaționale ale copiilor. Odată cu începerea predării online, profesoara a optat chiar și pentru digitalizarea imaginii sale, astfel încât să îi atragă pe elevii săi și să fie atenți pe parcursul orelor online. Totodată a achiziționat un kit educațional performant, eficient pentru menținerea unui curs.

„Am reușit să ne reinventăm astfel încât elevii noștri să participe cu același entuziasm la activități. Astfel am achiziționat un kit educațional performant, eficient pentru menținerea unui curs. Kit-ul nostru transformă instant schița efectuată manual într-un video pentru elevi. Implicăm și un co-teacher cu totul și cu totul special: învățarea trebuie să fie în egală măsură distractivă. Am reușit împreună să găsim cele mai bune soluții. Le mulțumesc pentru înțelegere și susținere elevilor și părinților. Comunicarea reciprocă și susținerea lor au fost un real sprijin”, spune prof. Bianca Marcu.  

GOKID, un program online intensiv de învățare a limbilor străine engleză și  germană

Pentru a evita pauzele educaționale și a menține tradiția, elevii se pot înscrie pe perioada verii la două programe educaționale: GoKID desfășurate de BEFORE&AFTER SCHOOL BILINGV. Programele sunt împărțite pe două grupe de vârstă astfel:

  • TEACH DIGITALLY ( 8-10 ani) JUNIOR GoKID;
  • TEACH DIGITALLY ( 5-7 ani).
„GOKID va avea loc în perioada 29 iunie-21 august 2020 și este un program online intensiv de învățare a limbilor străine, limba engleză și limba germană, implicând 4 cursuri/zi (20 ore săptămânal). Elevii beneficiază gratuit de platforma noastră și toate materialele didactice sunt oferite online. Propunem să exersăm o altfel de educație, într-o perioadă plină de provocări. Școala s-a reconfigurat, clasa a devenit acasă, iar lecțiile s-au transformat”, declară prof. Bianca Marcu.

Cursurile vor reveni la structura inițială, atunci când contextul epidemiologic actual va permite acest lucru.

La After School Bilingv copiii studiază după un sistem unic în Craiova: Agile Teaching and learning, adică învățare autodirijată. Pentru anul școlar 2020-2021, structura serviciilor educaționale oferite de BEFORE &AFTER SCHOOL BILINGV rămân aceeași: predare bilingvă și grupe restrânse de 12 elevi.

ÎNSCRIERE AN ȘCOLAR 2020-2021:

Sunt disponibile 5 pentru anul școlar următor

Predarea bilingvă a cursurilor se face cu ajutorul unor profesori vorbitori nativi de limba engleză și germană.

„Copiii pot beneficia de efectuarea temelor pe principiul educației diferențiate și Agile Learning – limba germană sau engleză zilnic: lecții de vocabular, activități de scriere și activități creative”, conchide prof. Bianca Marcu. 

Articole recente

Legume bio produse de un grup de studenți craioveni voluntari. Un model de antreprenoriat social

Redactia Media10

Admitere C.N. „Frații Buzești”. Specializările și ultimele medii de admitere de la pretigiosul colegiu craiovean

Redactia Media10

Povestea Colegiul Național „Carol I”. 194 de ani de excelență în educație

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.