Au început înscrierile la after-school Brit Academy Kids – sistem bilingv de predare

Brit Academy Kids singurul after-school din Craiova organizat după modelul educațional britanic, ce deține franciza programului SRB English, începe înscrierile pentru anul școlar 2020-2021. 15 locuri sunt disponibile pentru elevii clasei pregătitoare + clasa întâi. Sesiunea de înscriere se desfășoară în perioada 1-25 mai

Brit Academy Kids este partener al Școlii Româno Britanice din Craiova și locul unde copiii sunt încurajați să se exprime liber, să fie creativi și să acumuleze cunoștințe ce îi ajută să facă față examenelor pe care le au de trecut, dar mai ales, să rețină informații utile pentru tot restul vieții. E suficient să arunci un ochi pe pagina de Facebook  a centrului și te vei convinge.

Copiii înscriși la after-school beneficiază de:

  • Îndrumare teme și consolidarea cunoștințelor;
  • Curs zilnic de limba engleză (SRB English Program);
  • Ateliere de creație;
  • Ateliere de lectură în limba română și limba engleză;
  • Ateliere dezvoltare personală;
  • Activități educativ-recreative și jocuri de echipă în curtea unității;
  • Activități tematice în parc, vizite la bibliotecă și alte centre partenere în scopuri educative;
  • Activități tematice în perioada vacanțelor școlare.

 Program zilnic este 12-18, în perioada vacanțelor școlare 09-18.

Centrul de after-school Brit Academy Kids a apărut din dorința Laviniei Rogoveanu, mamă a doi copii,care a vrut să le ofere micuților săi, dar și altor copii,  un loc unde să poată să învețe prin joacă, să se bucure de activități care nu se fac la școală, să beneficieze de metode de studiu, la care au acces copiii care studiază la cele mai performante sisteme de educație din lume. Și a reușit. 

„Conceptul nostru presupune expunerea zilnică a copiilor la conversații în limba engleză nu doar în timpul orelor dedicate curriculumului britanic chiar și în timpul jocurilor sau la masă. Astfel, părinții ne-au confirmat că au observat progrese într-un timp foarte scurt”, spune Lavinia.

Ce înseamnă un sistem bilingv de predare? Beneficii

În lumea din ce în ce mai globalizată a secolului în care trăim, cunoașterea mai multor limbi străine aduce din ce în ce mai multe avantaje practice. Cercetările moderne au dovedit că avantajele bilingvismului sunt mult mai mari, chiar decât simpla abilitate de a conversa, sau de a interacţiona, cu o diversitate mare de oameni. Cele mai multe dovezi ale studiilor de specialitate arată faptul că experienţa bilingvă îmbunătăţeşte, în primul rând, funcţia executivă a creierului. Cercetătorii mai susțin că, atunci când învăţăm o altă limbă, dezvoltăm avantaje cognitive care îmbunătăţesc atenţia, autocontrolul şi abilitatea de a face faţă informaţiilor conflictuale.

„Un sistem de predare bilingv ajută copiii să își dezvolte abilitățile de comunicare, atât în limba engleză, cât și în limba română, adaptabilitatea, autocontrolul și abilitatea de concentrare”, spune Lavinia.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Căminele studențești din Craiova se închid

Next Post

Clinicile de Gincologie de la SCJU Craiova au nevoie de sondă portabilă pentru explorările ecografice

Related Posts
Verified by MonsterInsights