Pizza cu praz livrată gratuit pentru clinica ATI, de la SCJU Craiova

În plină pandemie de coronavirus, patronul unei pizzerii din Craiova a venit cu ideea de a-i ajuta pe medicii eroi de la Clinica ATI, a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) din Craiova, care fac eforturi mari în această perioadă.
Cadrele medicale stau echipate în combinezoane de dimineața până seara și fac tot ce ține de ei să salveze viețile pacienților. De multe ori nu le mai rămâne timp să mănânce.

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

Pentru tot efortul depus de eroii în halate albe, tânărul craiovean, Ciprian Ogarcă, patronul unui fast- food specializat în pizza cu praz, s-a gândit să-i răsplătească cu mâncare caldă.

„Cu toţii trecem printr-o perioadă grea şi, ca toate firmele, şi firma mea, este puţin afectată. Cu toate astea am luat hotărârea să fim şi să ajutăm spitalul nr.1, Secţia Terapie Intensivă”, a spus Ciprian Ogarcă. 

Chiar dacă afacerea craioveanului a fost afectată de criza pandemiei de coronavirus, Ciprian continuă să ajute. De multe ori încălzește cuptoarele doar pentru a prepara mâncarea pentru medici.

See Also

„Este un gest minunat și ne aduce un pic de normalitate în tot ce trăim. Este un gest frumos, pe care îl apreciem, este un gest făcut din suflet pentru noi. Dacă comunitatea are grijă de noi și noi putem avea grijă de comunitate. Foarte multe persoane au fost și sunt alături de noi în această perioadă și le mulțumim tuturor pentru gesturile de solidaritate și donații”, a spus unul dintre medicii de Clinica ATI, a SCJU Craiova. 

Gestul de solidaritate venit din partea tânărului craiovean le demonstrează medicilor că nu sunt singuri în această luptă și le dă putere să meargă mai departe. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top