Electroputere Mall a donat aparatura de 450.000 de lei pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Grupul Catinvest, proprietarul complexului comercial Electroputere Parc din Craiova, susține eforturile împotriva răspândirii noului coronavirus și a donat aparatură medicala în valoare de 450.000 de lei către Maternitatea „Filantropia” din Craiova, unitate devenită, în urma măsurilor recente, spital suport COVID-19.

În urmă acestei donații, Spitalul Municipal Filantropia va beneficia de 44 de echipamente noi care vor fi folosite în mai multe secții ale unității medicale, printre care și secția în care se află internate pacientele însărcinate infectate cu COVID-19.

„Purtăm un respect enorm pentru oamenii din linia 1 care au misiunea să oprească, prin eforturi uriașe, răspândirea acestui virus. Deși implicarea cadrelor medicale este una supraomenească, din păcate, resursele pe care se bazează activitatea lor sunt limitate. Astfel, am decis să oferim o mâna de ajutor prin achiziția echipamentelor atât de necesare în lupta împotriva pandemiei. În orașul Craiova, Electroputere Mall e că o parte din comunitate, iar grupul nostru, Catinvest, crede în puterea comunității și se implică, de câte ori se ivește ocazia, în sprijinirea ei. Simțim că e de datoria noastră să constituim un suport pentru societatea în care activăm. Îi felicităm pe toți cei care ajută în această perioada și sperăm să se alăture cât mai mulți acestei cauze.” a declarat Jibril Semour, Director General Catinvest Group.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Forța comunității SALVEZĂ! Echipamente de protecție donate cadrelor medicale din Dolj. Campania „Ajută-mă să ajut” continuă

Next Post

MS a aprobat creșterea numărului de persoane testate. Cine va fi testat?

Related Posts
Verified by MonsterInsights