Forța comunității SALVEZĂ! Echipamente de protecție donate cadrelor medicale din Dolj. Campania „Ajută-mă să ajut” continuă

Forța comunității poate aduce salvarea. Cadrele medicale au nevoie de sprijinul nostru. Protecția lor înseamnă și protecția noastră. Pandemia de coronavirus ne-a schimbat viețile. COVID-19 este un test de rezistență pentru sistemul medical, dar și un test de umanitate pentru noi toți. Oltenia s-a mobilizat și în ultimele zile mai multe echipamente de protecție achiziționate din donații, în cadrul campaniei „Ajută-mă să ajut”, au ajuns la cadrele medicale.

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

 

 

O parte din combinezoanele și vizierele achiziționate cu ajutorul donațiilor dumneavoastră au ajuns, astăzi, în Clinica ATI, de la Spitalul Județean de Urgență (SCJU) Craiova.
Halate și viziere au fost repartizate cadrelor medicale de la SCJU  Craiova de pe mai multe secții, în urmă cu două săptămâni.
Măști FFP2, halate, viziere au ajuns astăzi cu ajutorul dr. Mihai Ciucă (Sindicatul Promedica) la Spitalul din Filiași. 

Campania „Ajută-mă să ajut” inițiată de Sindicatul Promedica, Sindicatul Unimedical și ziarul Media10 continuă. Mâine o altă parte din echipamente vor ajunge în spitale. Orice ajutor poate face diferența.

Protecția personalului medical înseamnă protejarea întregii populații. Prin fiecare halat sau vizieră pe care le-ați donat ați oferit speranța și încrederea personalului medical că nu este singur în această luptă, că nu am uitat să fim uniți și că împreună vom învinge. Este o primă tranșă de echipamente, vor urma și altele.

Dr. Mihai Ciucă (fondator Sindicatul Promedica) a dus, astăzi, echipamente care au ajuns la Spitalul din Filiași

Atât noi, cât și cadrele medicale, vă mulțumim pentru fiecare donație în parte și pentru că sunteți alături de sistemul medical, în cel mai greu moment. 

Corina Ionașcu, reprezentant Sindicatul Unimedical, a dus astăzi echipamente în clinic ATI, de la SCJU Craiova

Vă mulțumim tuturor pentru bunătate și solidaritate. Lupta nu se oprește aici! Cadrele medicale au cu adevărat nevoie de noi. Protejând personalul medical, protejăm întreaga populație.

CONT DONAȚII AICI: 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Sistemul Medical Modular de Intervenție și Tratament Constanța este pregătit pentru pacienți

Next Post

Electroputere Mall a donat aparatura de 450.000 de lei pentru a sprijini lupta împotriva COVID-19

Related Posts
Verified by MonsterInsights