Colegiul Medicilor Dolj oferă echipamente de protecție medicilor. Prof.univ.dr.Paul Mitruț:„Este foarte important ca medici să fie protejați, numai în acest fel putem proteja și pacienții”

Colegiul Medicilor Dolj oferă echipamente și materiale destinate protecției în valoare de aproximativ 155 lei/medic. Prof.univ.dr. Paul Mitruț, medic primar medicină internă și gastroenterologie și reprezentant al Colegiul Medicilor spune că toți medicii din Dolj, atât cei care lucrează în spitalele de stat, cât și în privat vor primi echipamente medicale achiziționat de CM Dolj. 

AUTOR: ANA-MARIA PREDILĂ

 

 

Medicii care lucrează în unități medicale de stat vor fi nominalizați pe liste de către respectivele spitale. Cei care lucrează în clinici private trebuie să trimită la adresa de mail: colmedj@gmail.com o listă cu medicii care lucrează exclusiv în unitatea privată. Deja o parte din echipamente au ajuns la o parte din medicii, altele urmează să fie reparizate în zilele următoare.

„Este foarte important ca medici să fie protejați, pentru că numai în acest fel putem proteja și pacienții. De aceea, am deblocat o sumă importantă de bani din fondurile Colegiului Medicilor Dolj și am început achiziția de echipamente de protecție. Toți medicii din Dolj, care sunt înscriși în Colegiul Medicilor pot să primească echipamente de protecție, în valoare de aproximativ 155 lei/medic. O parte din echipamente au fost deja distribuite. Urmează să primim o altă parte. Cei care nu au făcut solicitare încă pot să mai trimită astăzi (nr. sâmbătă) mâine (nr.duminică) o listă pe adresa de mail a Colegiului, în care să specifice unitatea privată, numele, specializarea. Cei care lucrează în spitale au primit sau vor primi la spital conform listelor făcute. Cei care lucrează exclusiv la privat sunt rugațu să trimită o solicitare pe mail”, a declarat prof. univ. dr. Paul Mitruț, medic primar medicină internă și gastroenterologie și medicul care s-a ocupat de achiziția de echipamente medicale din partea CM. 

Totodată, prof. univ. dr. Paul Mitruț, reprezentant al Colegiului Medicilor Dolj, transmite un mesaj de unitate pentru medicii doljeni.

„Este important să fim uniți și să nu cedăm în fața acestei situații. Protecția noastră este extrem de importantă, pentru a proteja și pacienții. Este important însă să fim puternici și să luptăm împreună, pentru a face față acestei provocări, de aceea prin Colegiul Medicilor încercăm să fim alături de medici, mai ales în această perioadă dificilă”, a adăugat prof. univ. dr. Paul Mitruț.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

DSP Dolj așteaptă altă conducere. Dr. Ludmila Prunariu cere să rămână director adjunct

Next Post

Dr. Monica Anghel, specialist ORL – Sfaturi utile în timpul pandemiei de coronavirus

Related Posts
Verified by MonsterInsights