Știri

Teste de antrenament pentru bac și evaluarea națională publicate de Ministerul Educației

În contextul suspendării cursurilor, pentru pregătirea elevilor în vederea susținerii examenelor naționale, Ministerul Educației și Cercetării a publicat un prim set de resurse de antrenament pentru elevii care vor susține examenele naționale.

Testele pot fi accesate aici: https://rocnee.eu/testeantrenament/?fbclid=IwAR0N6PzcKwAakeR7wU-VszYlHJv7xenXDr-e1qFExMHUtTls6W7DGXvxB-w

Resursele de antrenament tip test, realizate împreună cu Centrul Național de Evaluare și Examinare, respectă modelul subiectului de examen. Obiectivul acestora este acela de a exersa în această săptămână și de a continua efortul în vederea obținerii unor rezultate bune la viitoarele examene.

Baremele de evaluare și de notare vor fi publicate pe același site, vineri, 3 aprilie 2020. Rolul acestora este de autoevaluare și calibrare a modului în care au fost redactate răspunsurile.

Totodată, în cadrul emisiunilor Teleșcoala vor fi prezentate unele soluții ale acestor teste de antrenament, cu explicațiile necesare pentru a înțelege cât mai bine răspunsurile din baremele de evaluare și de notare.

Articole recente

Cum se va desfășura examenul de definitivat. Noutăți

Redactia Media10

Înscrierea în învățământul primar-Noul calendar

Predila Ana Maria

Spitalul din Segarcea va fi modernizat complet. Lucrările au început

Redactia Media10

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.