Radiologie dentară digitală pentru Urgențe, la MaxxDent

Cabinetele de Radiologie Dentară Digitală MaxxDent, din Craiova rămân alături de pacienți și colaboratori și în această perioadă de pandemie, adaptând însă programul la cerințele autorităților. Specialiștii MaxxDent oferă, în această perioadă, servicii medicale de radiologie dentară URGENȚELOR, numai pe baza programării pe care o face medicul stomatolog. Totodată, au fost luate toate măsurile de prevenție, pentru evitarea răspândirii coronavirus.

Radiografiile dentare sunt necesare pentru a stabili un diagnostic dentar corect și complet. Radiografia dentară este baza discuției dintre medicul stomatolog și pacient, pentru stabilirea planului de tratament necesar rezolvării tuturor problemelor dentare existente.  

Pentru a nu limita accesul pacienților la serviciile medicale în situații de urgență, MaxxDent continuă activitatea, luând însă toate măsurile de prevenție necesare pentru evitarea răspândirii coronavirus. Astfel, personalul MaxxDent a implementat un sistem de protecție al pacienților, prin impunerea unor norme stricte de dezinfectare, de respectare a distanței sociale minime, precum și un chestionar de evaluare Covid 19.  Totodată, pentru o cât mai bună colaborare și organizare, pacienții vor fi primiți numai în baza programării pe care o face medicul stomatolog, la MaxxDent Radiologie Dentară Digitală, la telefon: 0756. 131.916

„În cabinetele de radiologie și imagistică dentară MaxxDent, personalul medical dezinfectează aparatele, cabinetul și păstrează toate normele de igienă în vigoare, la cel mai înalt nivel. Ne-am adaptat programul conform cerințelor Ordonanței Militare”, spun reprezentanții MaxxDent.

Având în vedere luarea tuturor măsurilor de prevenție, specialiștii MaxxDent efectuază doar pentru urgențe toate tipurile de radiografii dentare, atât extraorale cât și intraorale, Computer Tomograf, teleradiografii și scanare intraorală. Multe afecțiuni ale dintelui nu pot fi observate decât pe radiografie, așa cum sunt cariile interdentare, infecțiile de la nivelul rădăcinilor (granuloame, chisturi), fracturile dentare, resorbția oaselor maxilare cauzată de boala parodontală.

„Colaborarea și comunicarea cu toate cabinetele și clinicile stomatologice care lucrează în această perioadă tot pentru urgențe, este un atribut al activității noastre cotidiene. Medicii stomatologi, în baza radiografiilor, prescriu tratamentul necesar pacienților, pentru că nu au voie să lucreze, efectiv, în această perioadă. Calitatea radiografiilor și igiena, sunt menținute la cel mai înalt standard, mai ales în această perioadă. Îi rugăm pe toți cei care au nevoie de informații în legătură cu activitatea noastră să ne apeleze la numărul de telefon menționat mai sus sau să acceseze site-ul: www.maxxdent.ro sau pagina de Facebook MaxxDent ”, spun reprezentanții MaxxDent.

Totodată, reprezentanții MaxxDent spun că tarifele radiografiilor au rămas aceleași, chiar dacă prețul consumabilelor pentru igienizare sunt de trei-patru ori mai mari.

Centrele de Imagistică și Radiologie Dentară Digitală MaxxDent dețin aparatură de ultimă generație, pentru toate tipurile de radiografii dentare 2D și 3D.

PROGRAM :

 MARȚI ȘI VINERI:

10:30 – 15:30, în funcție de solicitări, la cabinetul din Str. Calea București, bl.17D -parter(lângă KFC)

Site: http://www.maxxdent.ro/

http://www.radiografiedentaracraiova.ro/

Fb: Maxx Dent   insta: maxx.dent

Total
28
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Gravidele din Craiova, revoltate. Primarul orașului cere ca Spitalul Filantropia să nu ajungă unitate pentru COVID-19

Next Post

Profesorii doljeni fac donații pentru Spitalul de Boli Infecțioase Craiova

Related Posts