Copiii de la Grădinița „Floare Albastră” ne îndeamnă să stăm acasă

Mulți dintre ei nu au împlinit cinci ani, dar știu cât de important este să petreacă timp alături de colegi și de educatoare.  „Fluturașii” din grupa mijlocie, de la Grădinița „Floare Albastră” din Craiova îi îndeamnă pe toți cei care nu au urgențe de rezolvat să stea în casă.

 

Copiii își doresc să revină la grădiniță. Nu vor ca perioada actuala să se întindă pentru mult timp de acum încolo. Și ei s-au plictisit în casă, dar au învățat că trebuie să respecte recomandările. Traversând o perioadă mai dificilă, educatoarele și cei mici au ales să păstreze legătura on-line, în fiecare zi celor mici fiindu-le recomandate activități pe care le pot face prin joacă.

Colorează, pictează, decupează și lipesc tot felul de figurine, ascultă povești sau poezii. Se implică, așa cum pot, în treburile gospodărești, iar în bucătărie, micii cofetari sunt ajutoare de nădejde pentru mămici. Ușor nu li pare nici lor, le este dor de colegi, dar au înțeles, după ce și părinții le-au tot spus continuu, că este important să stea în casă pentru a fi bine în perioada următoare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Cum să facem față anxietății și panicii, izolați la domiciliu – psiholog Gabriel Poșoi, Centrul Medical Renașterea

Next Post

Studenții craioveni se implică în ajutorarea persoanelor vulnerabile pentru cumpărături

Related Posts
Verified by MonsterInsights