Totul despre sarcină – un ghid online pentru viitoarele mămici realizat de dr. Daiana Angheloiu

Sarcina este un moment deosebit și trăit diferit de fiecare femeie. Un amalgam de sentimente. Bucurie. Grijă. Teamă. Speranță. În mintea oricărei viitoare mămici se nasc milioane de întrebări. Răspunsurile avizate pot să vină numai de la specialiști. De fiecare dată ei sunt cei care pot să ofere cele mai bune și adaptate sfaturi. Medicul ginecolog este sprijinul de bază al femeii gravide. Conștientă de nevoia de educație medicală, medicul ginecolog Daiana Angheloiu a lansat platforma: totuldespresarcina.ro – un mijloc media ușor de accesat de către mămici și extrem de util.

Sarcina poate fi o perioada stresantă și copleșitoare. Poți să fii bucuroasă sau exaltată la gândul că vei deveni mama, pentru că apoi să-ți faci griji dacă vei fi o bună mama, dacă bebelușul tău va fi sănătos și cum vei face față la costurile pe care le adaugă un nou membru în familie.

Poți fi îngrijorată cum va fi afectată relația cu partenerul tău sau ceilalți copii – dacă vei putea să le acorzi aceeași atenție de care au nevoie.

https://www.totuldespresarcina.ro/
https://www.totuldespresarcina.ro/

Este important pentru o femeie însărcinată să se simtă înțeleasă, susținută și să găsească răspunsuri la întrebările care îi trec prin minte. „Ce se întâmplă cu bebelușul după naștere? Când are loc eliminarea placentei? Care sunt etapele travaliului? Cum trebuie să fie dieta unei gravide?” sunt doar câteva dintre întrebările la care dr. Daiana Angheloiu dă răspunsuri avizate.

„Acest proiect s-a născut din dorința de a veni în ajutorul viitoarelor mămici, a tăticilor și nu numai. Este foarte important ca viitorii părinții să fie informați corect, să aibă un loc unde să găsească răspunsurile corecte la întrebările pe care și le pun, în  această perioadă de transformare”, spune dr. Daiana Angheloiu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie.

Totodată, accesând site-ul totuldespresarcina.ro mămicile pot cumpăra diverse pachete cu diverse produse de îngrijire pentru nou-născut, mamă, tată. Sunt pachete special gândite pentru mămici, tătici și bebeluși, care conțin produse ce pot fi folosite și păstrate mai apoi ca amintire din cea mai frumoasă perioadă a familiei. 

Te poți convinge singură de utilitatea acestui site cu un simplu click pe: totuldespresarcina.ro sau pagina de Facebook: Totul despre sarcina. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Ateliere interactive în cadrul proiectului Erasmus+ la Palatul Copiilor Craiova

Next Post

Vaccin gripal pentru copii cu administrare nazală, pentru prima dată în România. Ce trebuie să știe părinții?

Related Posts
Verified by MonsterInsights