Sărbătorile de iarnă prin ochii elevilor și profesorilor școlii Terraveda (VIDEO)

Magia sărbătorilor de iarnă se simte cel mai bine prin ochi de copil. Așteptarea lui Moș Crăciun și momentul întâlnirii cu Moșul cel mult așteptat și încărcat cu cadouri, sunt momente de neuitat pentru fiecare copil. Elevii Școlii Terraveda l-au întâmpinat pe Moș Crăciun cu serbări pline de momente creative, jocuri și bucurie.

Serbarea fiecărei clase a fost pregătită atent de învățători și profesori. Rolul dat fiecărui copil nu a fost unul întâmplător, ci gândit special să se plieze pe modul de a fi, abilitățile și talentul fiecărui elev.

Copiii s-au bucurat de fiecare moment, au spus poezii, au cântat și dansat, au fost actori buni în rolurile pe care le-au primit și astfel au reușit să ofere spectatorilor cele mai frumoase și savuroase momente. Emoțiile le-au revenit părinților, care cu lacrimi în ochi au aplaudat necontenit și s-au bucurat de dezinvoltura și creativitatea micuților lor.

La Terraveda fiecare serbare este motiv de sărbătoare pentru toate cadrele didactice. Prof. Alina Cristuinea, directorul Școlii Terraveda a stat lângă scenă la fiecare serbare, i-a sorbit din ochi pe copii și i-a susținut de pe margine în fiecare moment.

„Prin tot ceea ce noi facem la Terraveda ne dorim că elevii să fie fericiți, să se simtă susținuți, încurajați. Toate serbările sunt gândite astfel încât ei să înțeleagă mesaje importante, prin joc de rol. Nimic nu este ales la întâmplare, tot ce facem are un rol educativ, chiar dacă nu suntem în bancă. Copiii învață foarte multe când fac ce le place, când sunt angrenați în activități care îi atrag și îi antrenează. Ne-am dorit foarte mult să implicăm și părinții în serbări, iar unele cazuri doamnele învățătoare i-au invitat pe părinți pe scenă în timpul serbării să facă parte din spectacol, să se bucure alături de copiii lor, să îi înțeleagă mai bine. Le mulțumim tuturor că au contribuit și în acest an la crearea unor momente de poveste cu ocazia sărbătorilor de iarnă”, spune prof. Alina Cristuinea, directorul Școlii Terraveda.

Iată o mică parte din spectacolul făcut de elevi

Pentru că orice muncă are și răsplată la fiecare serbare elevii s-au bucurat de cadourile aduse de Moș Crăciun. „Wow, wow a venit Moșul” au strigat în cor și l-au îmbrățișat pe Moș Crăciun, care le-a adus ce și-au dorit.Astfel, după ce au muncit ca toate serbările să fie un adevărat spectacol, copiii au învățat ce înseamnă răsplata și au plecat acasă fericiți.

La Școala Terraveda copiii sunt crescuți să fie fericiți

Fiecare oră și activitate este transformată de către cadrele didactice într-un moment de curiozitate, dorință de a afla mai multe, de a fi mai bun și a reuși. Fără presiune și pedepse, elevii Școlii Terraveda reușesc în fiecare an să îl convingă pe Moș Crăciun să le aducă cele mai frumoase cadouri, cu ajutorul carnetelor de note unde se văd rezultatele extraordinare pe care le au, dar și fiecare acțiune socială, comunitară pe care o fac pentru a contribui la construirea unei comunități mai bune, mai educate, mai fericite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Echipa de medici craioveni care a adus în România primul aparat care face ecografii cardiace 4D – Centrul Medical Speranța

Next Post

Faptele bune din sistemul de sănătate oltenesc. Binele atrage bine

Related Posts
Verified by MonsterInsights