Parent as Coach, curs despre copii gândit pentru adulți, în Craiova

Să crești un copil în ziua de azi, în așa fel încât să își poată folosi abilitățile și fructifica interesele pe termen lung, poate fi o provocare serioasă. În secolul XXI, când ce este valabil azi poate fi depășit mâine, este important să înțelegem că, într-un procent covârșitor, informațiile pe care le transmitem vor deveni inutile atunci când copiii noștri vor deveni adulți. Lumea se schimbă rapid, așa că, ceea ce este important să rămână, sunt valorile și principiile sănătoase de viață.

În acest context, interacțiunea și comunicarea cu copiii din viață noastră, devin, mai mult ca oricând, critice pentru felul în care aceștia cresc, învață, fac alegeri, iau decizii. Cum putem acționa, ca adulți, în viața copiilor, pentru a susține o relaționare sănătoasă și îndelungată? Cum ne asigurăm că poziționarea noastră față de copii este cea care să le asigure dezvoltarea armonioasă?

Parent as Coach este, deci, un curs despre copii, fără însă a avea o legătură cu parentingul. E un program care nici măcar nu se adresează exclusiv părinților, ci adulților care își doresc o relație mai bună cu copilul din viața lor, fie ei părinți, educatori, bunici sau bone. Un program pentru oameni mici, către oamenii mari care sunt dispuși să învețe prin metode experiențiale și care sunt în căutarea unor soluții simple, cu efect pe termen lung.

Conceptul de coaching oferă soluții în acest segment, întrucât este vorba despre a îl învață pe copil cum să fie independent într-un mod valoros pentru dezvoltarea lui, cum să își descopere resursele, cum să se adapteze la situații, și mai ales – cum să gândească într-o manieră pozitivă.

Programul Parent as Coach, conceput de Școală Internațională de Coaching Erickson, după o experiență de 40 de ani, este un curs dedicat oricărui adult care interacționează constant cu cei mici, în care se cunosc metode, abordări și instrumente împrumutate din coaching, cu scopul de a susține relaționarea și învățarea.

Cursul oferă ocazia de a exersa abilități simple de coaching, atât de ascultare cât și de conversație cu cei mici, întrucât comunicarea este principalul instrument de conectare cu ei. Programul urmărește cele mai importante tipuri de siguranță pe care este important să le asigurăm copiilor: siguranță fizică, emoțională, relațională și cea mentală. Pe parcursul celor două zile participanții au ocazia să învețe cum să gestioneze în mod eficient situațiile dificile prin tehnici de coaching testate în timp, cât și să exerseze capacitatea de a susține și a motiva copilul într-un mod pozitiv.

Programul este susținut de traineri certificați Erickson. Va așteptăm cu prăjituri, ceai, cafea și pereți tocmai buni de desenat la sediul Fastrackids din Craiova, în 8 și 14 decembrie.

Înscrierea se face pentru ambele zile de curs, prin email la: hello@parentascoach.ro, pe Facebook la https://www.facebook.com/PACerickson/ și pe Instagram: https://www.instagram.com/parentascoach/, până la data de 03 decembrie.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

ALAI HUB își deschide porțile pentru Sărbători

Next Post

Cum ajuți copilul să facă față dezamăgirilor

Related Posts
Verified by MonsterInsights