ALAI HUB își deschide porțile pentru Sărbători

ALAI HUB își deschide porțile pentru Sărbători, din 29 noiembrie. Craiovenii vor putea descoperi aici cele mai frumoase articole lucrate manual, decorațiuni și accesorii pentru casă și brad, cadouri minunate pentru cei dragi, dar și un loc minunat amenajat în care copiii să petreacă ore întregi într-un mod creativ. 

În perioada 29 noiembrie – 1 decembrie, între orele 10.00 – 20.00, se va desfășura aici prima parte Holiday Fair – un târg de accesorii, decorațiuni, jucării lucrate manual, obiecte ce vor putea fi personalizate pe loc pentru a fi oferite în dar.
Copiii vor putea participa la ateliere de creație: de la modelare obiecte decorative din ceramică, la pictură, desen, dar și ateliere de teatru și improvizație. 


Târgul va fi deschis între orele 10.00 – 20.00, iar atelierele creative pentru copii vor avea următorul program:

– zilnic, între orele 10.00 – 18.00, atelier de modelaj, pictură, desen; tot zilnic, între orele 14.00 – 15.00,  atelier de lectură ”Povești de Crăciun”
– sâmbătă, de la ora 11.30, spectacol interactiv cu tematică specifică sezonului de iarnă. La ora 16:00 Moș Crăciun va vizita @Alai hub pentru a afla ce își doresc copiii în acest an. 
– duminică, de la ora 14.30, atelier de teatru și improvizație; iar de la 16.00 – 18.00, atelier „Scrisori către Moș Crăciun”.


Atelierele pentru copii sunt gratuite și organizate în parteneriat cu Smart School Concept și Asociația Culturală HIGH LA TEATRU. Accesul la târg este, de asemenea, gratuit.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

„Micii meşteşugari”, la Centrul Comercial Auchan Craiovița

Next Post

Parent as Coach, curs despre copii gândit pentru adulți, în Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights