Tendinţe în tehnologie şi planuri de carieră pentru studenții UCV

Ce tehnologii se caută pe plan mondial? ● Ce tehnologii se folosesc cel mai mult în Craiova? ● Ce ar trebui să ştie un student care se prezintă pentru prima dată la interviu? ● Internship sau angajare? ● Part-time sau full-time? ● Ce se învaţă într-un internship şi care sunt oportunităţile de continuare cu o carieră software? ● Putem schimba lumea prin software?

Sunt câteva dintre temele despre care studenţii Departamentului de Informatică din cadrul Facultăţii de Ştiinţe a Universităţii din Craiova vor discuta cu reprezentanţii companiei Softelligence Engineering miercuri, 13 noiembrie 2019, ora 14:00, sala 363.  

Softelligence Engineering este una dintre companiile software importante din Craiova, cu o prezenţă activă în lumea academică şi oferte atractive de programe şi stagii de practică pentru studenţii pasionaţi de software engineering, tehnologie şi digitalizare.

Întâlnirea face parte din seria de evenimente programate în această toamnă ale reprezentanţilor mediului socio-economic cu studenţii de la Ştiinţe, în cadrul Proiectului Stagii de practică pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe (POCU 90/16.3/16.4/106711). Prin intermediul acestui proiect sunt subvenţionate 250 de stagii de practică pentru studenţii de la Fizică, Chimie, Matematică, Informatică şi Geografie. Proiectul este co-finanţat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, este implementat în regiunea Sud-Vest Oltenia şi are ca obiectiv general dezvoltarea de competenţe profesionale cerute pe piaţa muncii şi creşterea gradului de ocupare pentru studenţii Facultăţii de Ştiinţe din cadrul Universităţii din Craiova.

Sursă imagine: GettyImages

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Ministerul Sănătății a retras astăzi 28 acte normative

Next Post

Lecția britanică pentru educatorii din România: Conferința de Educație Timpurie 2019 Tehnologie și dezvoltarea inteligenței matematice

Related Posts
Verified by MonsterInsights