TEDxMihaiViteazulSquare, 2 Noiembrie, Craiova. Fă un pas înapoi de la rutina zilnică

TEDxMihaiViteazulSquare este o conferință sub egida TEDx, organizată pe 2 noiembrie 2019 la Ramada Plaza din Craiova. Evenimentul vă provoacă să faceți un pas înapoi de la rutina zilnică pentru a auzi ideile îndrăznețe ale unor oameni care au avut curajul de a îşi creea frânturi din viitor.
Noile tehnologii, inovațiile din domeniul sănătății, mass-media, oamenii și conexiunile umane, ONG-urile și businessurile creează un val de schimbări care ne afectează pe toți, care schimbă societatea noastră. Lumea se schimbă în fața ochilor noștri. Nu numai că trebuie să ne adaptăm noilor trenduri, dar, în calitate de lideri locali, avem posibilitatea, dar și responsabilitatea de a modifica, de a inova și de a revoluționa comunitatea în care trăim, orașele, țara și, de ce nu, lumea.
Vă așteptăm la TEDxMihaiViteazulSquare pentru a auzi povești inspiraționale despre dezvoltare personală, povești despre inovații spuse direct de inovatori, idei mărețe spuse de lideri care, prin ceea ce fac, schimbă lumea în fiecare zi, povești de business spuse de antreprenori români.

Biletele pot fi achizitionate incepand cu data de 21 Septembrie de la casele de bilete ale cinematografului Inspire din incinta Mercur

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mai multe șanse împotriva cancerelor de sânge: 66.128 de persoane înscrise în Registrul Donatorilor de Celule Stem Hematopoietice

Next Post

Massa Tincidunt Vel

Related Posts
Verified by MonsterInsights