Evenimente

TEDxMihaiViteazulSquare, 2 Noiembrie, Craiova. Fă un pas înapoi de la rutina zilnică

TEDxMihaiViteazulSquare este o conferință sub egida TEDx, organizată pe 2 noiembrie 2019 la Ramada Plaza din Craiova. Evenimentul vă provoacă să faceți un pas înapoi de la rutina zilnică pentru a auzi ideile îndrăznețe ale unor oameni care au avut curajul de a îşi creea frânturi din viitor.
Noile tehnologii, inovațiile din domeniul sănătății, mass-media, oamenii și conexiunile umane, ONG-urile și businessurile creează un val de schimbări care ne afectează pe toți, care schimbă societatea noastră. Lumea se schimbă în fața ochilor noștri. Nu numai că trebuie să ne adaptăm noilor trenduri, dar, în calitate de lideri locali, avem posibilitatea, dar și responsabilitatea de a modifica, de a inova și de a revoluționa comunitatea în care trăim, orașele, țara și, de ce nu, lumea.
Vă așteptăm la TEDxMihaiViteazulSquare pentru a auzi povești inspiraționale despre dezvoltare personală, povești despre inovații spuse direct de inovatori, idei mărețe spuse de lideri care, prin ceea ce fac, schimbă lumea în fiecare zi, povești de business spuse de antreprenori români.

Biletele pot fi achizitionate incepand cu data de 21 Septembrie de la casele de bilete ale cinematografului Inspire din incinta Mercur

Articole recente

Gloria Residence: apartamente de vis, calitate unică, prețuri avantajoase

Redactia Media10

Sala Polivalentă din Craiova va fi transformată în spital de campanie, la nevoie

Predila Ana Maria

Transport gratuit pentru medicii din București, prin aplicația FREE NOW

Predila Ana Maria

Lasa un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.