Un an de 10. Astăzi este ziua Media10. Vă mulțumim!

Astăzi este ziua Media10. În urmă cu un an am postat primul articol și am pornit pe un drum, care astăzi ne-a adus aici. Am sărbătorit prin muncă, printre articole, telefoane și scris pe agendă noi proiecte, căci, da, e abia începutul. Un început frumos, încurajator. 
În urmă cu un an, Media10 înseamna dorința a doi oameni de a face jurnalism de educație și sănătate, de a încerca și un alt mod de a face presă, de a demonstra că se poate și altfel. Astăzi, Media10 înseamnă zeci de mii de oameni, voi toți cei care ne citiți, ne sprijiniți, ne încurajați.
Este momentul să vă mulțumim vouă, celor care zilnic ne citiți articole, ne dați like-uri, mesaje, colaboratorilor noștri care ne înțeleg și ne încurajează ideile, care ne susțin proiectele și ne fac să ne dăm seama ca nu ne-am înșelat, și că, da, se poate și altfel.
După un an, încă ne cunoaștem. Suntem zeci de mii în fiecare lună și sperăm să fim din ce în ce mai mulți. Noi vom continua să scriem și să filmăm materiale din cele doua domenii care ne plac: sănătate și educație. Cu mai multă dăruire, cu mai mult entuziasm. Din această toamnă, începem proiecte noi, care sperăm să vă placă și să vă aducă informațiile de care aveți nevoie. 

Arma noastră e informația. Arma voastră e interesul pentru informație

Redacția Media10 e deschisă tuturor. Cheia succesului e la voi, cititorii noștri. Suntem aici să vă notăm criticile, încurajările, ideile, propunerile, să vă facem cunoscute poveștile, să luptăm pentru drepturile voastre și împotriva nedreptăților de care ne lovim toți. Arma noastră e informația. Arma voastră e interesul pentru informație.

Media 10 este despre curaj. Și despre determinarea unor jurnaliști care cred în valorile meseriei lor.

Media10. O poveste despre „împreună”. Jurnalismul este o meserie pentru comunitate. Este puterea de a schimba lucrurile. De a educa. De a scoate la lumină adevăruri.
Media10 este despre a reuși prin forțe proprii. Articolele vorbesc pentru noi și despre voi.
Jurnaliștii Media10 se încăpățânează să demonstreze că SE POATE. Se poate ca prin informație și proiecte comune să construim o comunitate mai PUTERNICĂ. Presa este a 4-a putere în stat. Pentru că poate schimba destine. Pentru că poate să inspire. Să educe.
Noi scriem mereu povești, dar povestea noastră este scrisă de voi. Vă mulțumim. Sunteți de 10!
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Cum pregătim copilul pentru clasa I

Next Post

Ministrul Sănătății în control la Spitalul Poiana Mare și Spitalul Județean Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights