Conferință internațională găzduită de Facultatea de Litere a Universității din Craiova

Facultatea de Litere a Universității din Craiova va găzdui, în perioada 17-18 iunie 2019, cea de a patra ediție a conferinței internaționale Educational Role of Language – From theory to practice, from practice to theory, organizată în parteneriat cu University of West London (Marea Britanie), Education Academy of Vytautas Magnus University (Lituania) și Universitatea din Gdańsk (Polonia).

Conferința oferă un cadru propice pentru dezbateri asupra raportului dintre limbă, pe de o parte, și educație, cultură, metodologie și personalitate, pe de altă parte. Aceste relații vor fi aprofundate din perspectiva determinărilor teoretice și a manifestărilor practice.

Conferința va include prezentări și comunicări susținute de cercetători din 16 țări din Europa, Asia și America de Nord: România, Polonia, Norvegia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Islanda, Lituania, India, Oman, Georgia, Ungaria, Bulgaria, Federația Rusă, Coreea de Sud, Japonia, Slovacia.

Lucrările conferinței se vor desfășura în Aula „Mihai I al României”, clădirea centrală a Universității din Craiova și la Casa Universitarilor.

Coordonatorii conferinței:

⇒ Conf.univ.dr. Monica Tilea, Universitatea din Craiova

⇒ Dr. Michał Daszkiewicz, Universitatea din Gdansk

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Elevii încep examenul de Evaluare Națională, marți

Next Post

Cum prevenim paradontoza – boala care ne lasă fără dinți

Related Posts
Verified by MonsterInsights