Despre şcoală şi aspiraţii în vivatstudentia.ro

Optezi, înveţi, ai succes. Poveşti studenţeşti şi de carieră, săptămânal în vivatstudentia.ro.

Studenţii de la specializarea Jurnalism, anul I (Universitatea din Craiova) scriu săptămânal în vivatstudentia.ro despre experiențele şi dorințele colegilor lor craioveni. Culeg poveşti de succes ale unor oameni care au reuşit în viaţă, sfaturi de la specialişti în educaţie financiară şi emoţională.  

Studenţi de 10, studenţi deja la început de carieră profesională, trucuri şi ponturi sunt câteva dintre temele abordate. „Aleg să muncesc pentru visul meu” este un articol scris Marina Andrei şi îi pune faţă în faţă pe tineri cu opţiunilor lor – ce faci pentru visul tău? Maria Ștefan a căutat a găsit studenţi care fie sunt deja la a doua facultate, fie au intrat acum în studenţie, după ce şi-au construit deja un drum –„Pentru mine nu a fost ceva nou” ne spune în material unul dintre aceşti curajoşi.

Raluca-Maria Nedelea prezintă în articolul ,,Airsoft, detectivistică şi longboard. Din pasiunile studenţilor craioveni” câteva dintre preocupările studenţilor în timpul liber. Tânăra jurnalistă a descoperit chiar şi câteva hobby-uri „ciudățele”.

O problemă tipic studențească este alegerea dintre cămin și chirie. Daniela Dumbravă stă de vorbă şi cu unii şi cu ceilalţi şi ne spune la ce să ne aşteptăm. Iar Aurelian Marian Soare abordează o altă preocupare stringentă, bursa. În materialul „Ai o bursă. Ce faci cu ea?” facem schimb de idei despre cum s-o cheltuim, cum s-o economism, odată ce am obţinut-o.

Vivatstudenţia.ro este o revistă-şcoală de informare şi opinie studenţească, publicată online, realizată în cadrul cursurilor „Tehnici de redactare media”, „Tehnici de colectare a informaţiilor”, „Genurile presei scrise”, „Design editorial”, „Jurnalism online”.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Fotbal feminin la UCV

Next Post

Singuri în ghearele bolii – 130 de români mor zilnic din cauza cancerului

Related Posts
Verified by MonsterInsights