„Când mă fac MARE”- piesă de teatru pentru copii, la Craiova

Duminică, pe 2 iunie, sunteți așteptați așteptăm cu mic cu mare la Casa Armatei din Craiova, la noua piesă de teatru cu Ema și cu Eric, dramatizare după cea mai recentă carte din serie, scrisă de Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prințesa Urbană). De la ora 11.00!

Biletele au prețul simbolic de 10 lei și pot fi achiziționate de aici: https://www.eventim.ro/ro/bilete/teatru-cand-ma-fac-mare-casa-armatei-craiova-524743/event.html

Piesa de teatru Când mă fac MARE cu Ema și Eric este jucată de Anca Grosu și Ioana Rizea, adică  Trupa Sufletos din București.

În spectacol, cei doi pofiticioși, Ema și Eric, explorează împreună, în stilul, lor caraghios și sincer, tot felul de meserii, principii de viață legate de adevăr și compasiune, află despre campaniile umanitare și de ce sunt ele importante, discută despre adaptarea Emei la școală, printre copii care uneori râd de ea sau o mai împing.

Sunt multe momente haioase, melodii compuse și interpretate de Anca Grosu, iar copiii vor fi invitați să facă mișcare și să se gândească și ei la meserii și valori.

Spectacolul durează 40 de minute și este destinat copiilor peste 3 ani (dar pot participa și cei mai mici, normal).

La final, puteți achiziționa toate cărțile Ioanei Chicet-Macoveiciuc, la prețuri speciale, inclusiv cartea Când mă fac MARE, care include un semn de ușă cadou, scris chiar de Ema, noul roman despre vindecare, Semn că te am, și recent lansata carte pentru copii Mami și tati se poartă ciudat. Autoarea cărților, care va fi și ea prezentă duminică la Craiova, vă așteaptă la final pentru poze și autografe.

Costul unui bilet este de 10 lei de persoană. Copiii sub 2 ani nu plătesc și pot fi ținuți în brațe (neavând loc alocat).

Să ne vedem cu bine, Craiova!

Piesele din spectacol sunt acestea, dacă doriți să le repetați din vreme cu copiii:

Imnul Pofticioșilor

https://www.youtube.com/watch?v=lxlHZfirJnY

Imnul meseriilor

https://www.youtube.com/watch?v=A4E7mVGLVJs

Principii de viață

https://www.youtube.com/watch?v=9wMqmI2C35g

Cărți lansate duminică la Craiova în cadrul evenimentului, de către editurile DPH și Univers:

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Fizica la catedră – poveşti moderne de succes

Next Post

Sportivul special Theodor Matican, propus cetățean de onoare al Craiovei

Related Posts
Verified by MonsterInsights