Masa de Paște. Cozonac și vin de mure, unice în Craiova, la „Cadouri. Dulciuri.Flori”

Paștele aduce pe lângă tradiții și obiceiuri, un prilej în plus, de a oferi cadouri celor dragi, dar și de a ne bucura de liniștea unei mese în familie. Un loc magic – Cadouri. Dulciuri.Flori” JournalCafe Craiova vă așteaptă cu cele mai creative, gustoase și de suflet cadouri pentru cei dragi, dar și pentru bogata masă de Paște.

Ce puteți găsi la Cadouri. Dulciuri. Flori.

  • Cozonac ca la mama acasă: ciocolată, vișine, coacăze
  • Vin unic în Craiova

Puține sunt momentele care se pot compara cu Duminica Paștelui, cu liniștea unei mese în familie, cu ouă vopsite, miel, pască și cozonac. Echipa Cadouri. Dulciuri. Flori@Journl Cafe a pregătit pentru voi cele mai gustoase și sănătoase produse pentru masa Paște.

Cozonac făcut ca la mama acasă, frământat cu spor și dragoste de femei gospodine. Puteți comanda cozonac făcut din ingrediente unice: ciocolată, nucă și vișine, cozonac cu ciocolată și coacăze, cozonac cu rahat, nucă și portocală, coacăze și amareto. Tot la Cadouri.Dulciuri.Flori găsiți și pască făcută după rețeta tradițional românească, cu aluat dospit, de cozonac.

Abund Berry, primul vin creat din mure, unic în Craiova

Pentru că friptura de miel merge foarte bine cu un vin bun. Pentru masa de Paște, puteți cumpăra de la Cadouri. Dulciuri. Flori@JournalCafe un vin unic în Craiova: Abund Berry, primul vin creat din mure. Un vin rafinat, puternic aromat. Vinul este făcut doar din  mure cultivate ca pe vremuri, fãrã agenți chimici.

Tot aici găsiți și vinul Catleya Freamăt, alb și roșu

Freamat alb este realizat dintr-o combinație de Sauvignon Blanc și Fetească Regală, un soi românesc de mare însemnătate. Freamăt roşu este o combinaţie de Merlot şi Cabernet sauvignon. Este un vin bogat, puternic şi elegant, în acelaşi timp. Cu o culoare intensă, vinul roşu prezintă un buchet cu note de fructe roşii bine coapte, condimente (piper, cuişoare) şi cu o notă dulce de vanilie.

Cele mai frumoase flori și aranjamente florale se găsesc în același loc

Lângă unele aranjamente florale puteți găsi cadouri precum broșe, ceasuri de brand, bijuterii, agende cu mesaje motivaționale.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Happy Day, cafea servită în pahare personalizate, la Cadouri.Dulciuri.Flori@JournalCafe

Next Post

Elevii se pot înscrie la concursul județean de creație în limba engleză „O poveste pentru tine”

Related Posts
Verified by MonsterInsights