Acces egal la învăţământ de calitate la Liceul Tehnologic ,,Petrache Poenaru“ Bălceşti 

Asociaţia ,,Societatea de cercetare Leadership, Management, Marketing şi Cultură Organizaţională”, Asociaţia Regională de Consultanţă Oltenia şi Liceul Tehnologic ,,Petrache Poenaru‘’ Oraş Bălceşti, jud Vâlcea, organizează trei worshopuri anuale, care vor aborda subiecte legate de prezentarea oportunităților de angajare la nivel local și regional, interacțiunea dintre școală, familie și mediul economic, astfel încât să confere elevilor o viziune de ansamblu asupra oportunităților de evoluție profesională pe care o au la dispoziție.

Imagini de la întâlnirea organizată de Asociaţia ,,Societatea de cercetare Leadership, Management, Marketing şi Cultură Organizaţională”.

Campaniile au rolul de a încuraja parteneriatele între şcoală, părinţi şi mediul economic de afaceri

În data de 10.04.2019 a avut loc la Liceul Tehnologic ,,Petrache Poenaru” Bălceşti primul eveniment de acest gen. Campaniile sunt aduse la cunoştința publicului prin pagina de facebook a proiectului „Acces egal la învăţământ de calitate”, prin canale media, dar vor fi afişate la Liceul Tehnologic ,,Petrache Poenaru”. Prima dezbatere a avut ca bază sinergia dintre școală și mediul economic.

Printre firmele care au participat sunt SC. VICMIR CONSTRUCT SRL și  SC. Razvu Consulting SRL. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Ce este și cum dezvoltăm inteligența emoțională a copilului (VIDEO)

Next Post

Acțiuni cultural-educative în cadrul proiectului „Săptămâna Școala Altfel”, la Biblioteca Județeană Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights