Profesori și elevi din mai multe țări, în Craiova. Elevii de la Palatul Copiilor Craiova au făcut spectacol

Palatul Copiilor Dolj a adus în Craiova mai mulți profesori și elevi din țări precum: Germania, Turcia, Grecia, Spania, în cadrul unui proiecte Erasmus +. Elevii craioveni, care merg la cursurile și activitățile, pe care Palatul Copiilor le pune la dispoziție gratuit, au pregătit mai multe momente pentru primirea colegilor străini.

Elevii de la Palatul Copiilor le-au arătat colegilor veniți din alte țări ce au învățat ei, la activitățile de la Palat.

Copiii s-au pregătit alături de profesorii, care îi coordonează la Palatul Copiilor, și au pregătit momente care i-au încântat pe elevii și profesorii străini. 

Și cei mai mici au arătat o parte din dansurile pe care le-au învățat alături de profesorii.

Elevii veniți din alt țări, în Craiova, pentru un schimb de experiență s-au bucurat de modul creativ în care au fost primiți. 

Ce au spus elevii străini

„A fost o primire minunată. Nu ne așteptam la un așa spectacol. S-au pregătit foarte bine și au rămas uimiți de cât de multe momente frumoase au reușit să prezinte. Îi apreciem foarte mult”, a spus unul dintre din Germania, care a venit în Craiova în urma schimbului de experiență.

„Ne-am bucurat foarte mult. Copiii din Craiova sunt foarte talentați și bine pregătiți. Mă bucur că am ajuns aici și că am ocazia să întâlnesc astfel de oameni și un asemenea oraș”, a spus o elevă din Spania. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Sapien Lorem Libero Augue Tincidunt

Next Post

Structura anului şcolar 2019-2020. Noutăți

Related Posts
Verified by MonsterInsights