Arta de a dărui – Cadourile se pot oferi în fiecare zi

A dărui este o întreagă artă. La Cadouri.Dulciuri. Flori Craiova ne dorim să aducem bucurie cu fiecare clipă trăită. Suntem în luna iubirii, peste doar câteva zile, atât pe 14 – Valentine’s Day cât şi pe 24 februarie – Dragobetele, sărbătorim iubirea. Mai mult ca oricând ne gândim la cadourile pe care să le oferim iubitei sau iubitului. A şti să oferi mici daruri cu discreţie şi tact este un semn de nobleţe sufletească. Modul în care dăm şi primim cadouri se învaţă.

În Japonia, supranumită ţara politeţii, se fac cursuri speciale pe aceasta tema. Pentru mulţi dintre noi, cadourile reprezintă limbajul pricipal de iubire, de aceea este important modul în care alegem un cadou, intenţia cu care alegem să il dăruim şi de multe ori chiar şi momentul în care o facem. De aceea, noi, echipa Cadouri. Dulciuri. Flori, încurajăm craiovenii să îşi facă cadouri chiar şi fără ocazii speciale, să se surpindă unii pe alţii în moduri inedite şi creative.

„Între prieteni, în familie, între îndragostiţi se pot face cadouri oricând. Nu trebuie să aşteptăm o zi festivă pentru a-i dărui prietenei noastre sau mamei, buncii, iubitei, soţiei, soţului o floare, un cadou simbolic, un cadou util. La Cadouri.Dulciuri.Flori avem mereu cadourile potrivite pentru cei dragi vouă şi ne străduim să vă ajută să îi surprindeţi cât mai frumos pe cei din jurul vostru ”, spune Inna Coară, administratorul Cadouri. Dulciuri. Flori. 

Micile cadouri întreţin prieteniile, aduc o stare de bine şi bucurie. Întotdeauna un dăruirea unui buchet de flori schimbă starea şi situaţia dintre două sau mai multe persoane. Este însă important ca orice mic sau mare cadou să fie oferit din suflet şi dezinteresat.

„Pentru multe persoane, cadourile reprezintă limbajul pricipal de iubire, de aceea este important modul în care alegem un cadou, intenţia cu care alegem să îl dăruim şi de multe ori chiar şi momentul în care o facem. Căci orice dar capătă în primul rand amprentă personală. De aceea, încurajez oamenii să îşi facă cadouri chiar şi fără ocazii speciale, să se surpindă unii pe alţii în moduri inedite şi creative”, spune Andreea Croitoru, psiholog.

Dacă doriţi să oferiţi cadouri cu adevărat inedite, frumoase şi valoroase, creative şi diferite alegeţi să treceţi pragul locaţiei care adună sub acelaşi brand cadourile, dulciurile şi florile – Cadouri. Dulciuri.Flori Craiova.

Adresă Cadouri.Dulciuri.Flori : Strada Mihai Viteazul nr 3, Parter 200417

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Dinți sănătoși. Oameni zâmbitori – campanie de educaţie medicală dentară, în Dolj

Next Post

Elevii s-au întors la cursuri. Când este programată vacanța de primăvara

Related Posts
Verified by MonsterInsights