Programă etapa locală a olimpiadei de matematică, în Dolj – ce trebuie să știe elevii și profesorii

93b10235-a169-4375-b8f5-f5a95450d258

Pe 16 februarie are loc etapa Iocală a Olimpiadei Naționale de Matematici, pentru clasele V- XII, la Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” (clasele VII-XII) și Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu” Craiova (clasele V-VI).

Listele cu elevii calificați la faza locală a Olimpiadei de Matematică – nu mai mult de cinci elevi pe serie/școala, plus “n” ( numărul de premii obținute la etapa județeană în 2018) vor fi transmise până pe 01 februarie la adresele: olm56@scoalaromanescu.ro (clasele V-VI) și nenitescudj@yahoo.com (clasele VII-XII) și moanta.cristi@yahoo.com (clasele V-XII).

Faza locală – 16 sau 23 februarie 2019 
Școală Gimnazială “Nicolae Romanescu” Craiova (clasele V-VI)
Colegiul Tehnic “Costin D. Nenițescu” Craiova (clasele VII-XII)

Faza județeană – 9 sau 16 martie 2019 
Liceul Tehnologic Transporturi Cai Ferate Craiova

Olimpiada Națională de Matematicii, etapa pe școală, se va desfășura în luna ianuarie (19 sau 26 ianuarie 2019) în fiecare școala, iar tabelele cu elevii admiși vor fi transmise școlilor organizatoare. Un elev se poate califica la etapa imediat superioară a ONM dacă a participat la toate etapele anterioare ale ONM și a obținut la etapa curentă cel puțin 40% din punctajul maxim posibil care se poate acorda lucrării.

Programa olimpiada clasa a VI-a 2018-2019 -JUD. NAT.

⇔ Accesul în săile de concurs se va face în intervalul orar 8:30 – 9:15 pe baza documentelor de identitate (C.I. sau carnetul de note).

La fiecare 5 elevi înscriși trebuie precizat un profesor evaluator. Dacă un tabel are mai puțin de 5 elevi, atunci trebuie trecut un singur profesor evaluator.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Codruța Constantinescu, tânăra doctoriță care luptă să vindece România prin educație – Campania „Educație ca afară”

Next Post

Elevii școlii Terraveda au sărbătorit Ziua Culturii Naţionale la Biblioteca Județeană

Related Posts
Verified by MonsterInsights