Gala de 10 ASFL – Generația Voluntarilor de 10

Studenții, profesorii si voluntarii ASFL, care timp de 10 ani au marcat prin activitatea lor evoluția Asociației Studențești din cadrul Facultății de Litere au fost premiați, în cadrul unei gale de excepție – Gala de 10 ASFL-Generația Voluntarilor de 10.
Timp de 10 ani sute de studenți și cadre didactice au muncit zi de zi, au pus ideile cap la cap si au dat naștere la zeci de proiecte de succes. Cu toții au avut parte de o gală de succes, în cadrul căreia au fost premiați si răsplătiți cu un simbol al recunoștinței, pentru profesionalismul de care a au dat dovadă, dar si pentru dedicare, devotament si seriozitate.
⇔ Evenimentul a marcat împlinirea a 10 ani de activitate, 10 ani în care generații întregi de studenți voluntari și-au unit forțele, pentru ca toate reușitele asociației să fie posibile. Gala a cuprins și momente artistice. Alina Gorun, o tânără talentată care iubește să cânte la nai le-a oferit celor prezenți la gala un moment artistic de excepție
Pentru profesionalism, implicare, sprijin si devotament au fost premiați: – președintele de onoare al asociației, Carmen Tufagiu – prof. univ. dr. Leonardo – Geo Mănescu – Viceprimarul Municipiului Craiova, Stelian Bărăgan -prof.univ. dr. Mihai Coșoveanu – prof.univ. Daniela Roșca -Loredana Cotocel, sociolog Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră – Corina Bărăgan, președinte ASFL 2010 – 2013.
Un simbol al recunoștintei au primit si: -Raluca Stamatescu, președinte ASFL – Irina Drăguț, primvicepreședinte ASFL -Gabriel Bărăgan, fost președinte OSPPEC -Gabriel Zamfir, Director Filarmonica Oltenia – Ionuț Dumitrache, Director Casa Studenților din Craiova -Ovidiu Drăghici, prof.univ. dr. Facultatea de Litere Pentru implicare si devotament au fost premiați si reprezentanti ai mai multor asociații studențești: Asociația Studenților Basarabeni din Craiova – Organizația Studenților Politehniști Profil Electric Craiova – Organizația Studenților din Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, Craiova -Organizația Studenților din Facultatea de Mecanică, Asociația Studenților din Facultatea de Horticultură.

 

Înființată în anul 2008, Asociația Studenților din Facultatea de Litere din Craiova, a modelat generații și a oferit studenților șansa de a pune în practică tot ce au invatat la cursuri. Asociația este recunoscută la nivel național si internațional si face parte din Convenția Organizațiilor Studențești din Craiova (COS) și Uniunea Națională a Studenților din România (UNSR).
În cei 10 ani de activitate Asociația Studenților din Facultatea de Litere din Craiova a adunat un portofoliu vast de proiecte, desfășurate atât la nivel național, cât și internațional, ce reunesc obiective de interes general, fiind realizate în scop caritabil, educațional și cultural.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Descoperă locul din Craiova cu cele mai frumoase și creative cadouri de Crăciun

Next Post

Craiova Running Relay for Charity 2018 – O lecție de umanitate, sport și sănătate. Hai și tu!

Related Posts
Verified by MonsterInsights