MERGI în vacanța care îți schimbă viața, India – Învață să trăiești fericit de la Dalai Lama

Nimic nu te poate hrăni mai mult, nimic nu îți poate da mai multă energie și putere de a merge mai departe decât o VACANȚĂ PENTRU SUFLET. Te invităm în India într-un sejur care îți poate schimba viața. 

Harmony Wellness Center Craiova ți-a pregătit  un stagiu de Învățături cu Dalai Lama în India – Bodhgaya – locul iluminarii lui Buddha, în perioada 15 – 28 feb 2019.

Stagiul de Învățături are că scop întâlnirea cu Dalai Lama și participarea la sesiunile de Învățături oferite de el în această perioada. Pe lângă Învățăturile cu Dalai Lama,  ai acces la întâlniri cu alți maeștri tibetani și indieni.

„În cadrul programului avem organizate și consultații medicale în Institutul medical Men Tsee Khang, institut renumit pentru rezultatele deosebite obținute în tratarea pacienților din întreagă lume. Toate tratamentele din Institut se fac numai cu plante, 100% naturale”, spune dr. Mihaela Roșianu, fondatoarea Harmony Wellness Center Craiova.

„ Fericirea nu este ceva gata facută, ea vine din faptele tale“, spune Dalai Lama.

Liderul spiritual budist promovează învăţături simple, dar pline de înţelepciune, recunoscute în întreaga lume. Cu toate că se consideră un simplu călugăr budist, sfaturile sale pline de înţelepciune sunt recunoscute în întreaga lume.

Cea mai bună ofertă

⇒ Prețul stagiului este de 2100 euro și include toate serviciile, biletele de avion internaționale și locale, cazarea, taxele, viza, transportul local etc. Transportul local este asigurat cu jeepuri Toyota, modele noi, cu aer condiționat.

Înscrierile se vor încheia pe 11 dec 2018. La înscriere se achita un avans de 800 euro la agenția de turism Globe 365 – București. Pe 10 decembrie vom avea întâlnirea de cunoaștere și discuții detaliate legate de program. Apoi, dacă simțiți, va puteți înscrie și achita avansul. Locația va fi anunțată ulterior celor interesați. După 11 decembrie nu  se mai garantează același preț.

⇔ Programul stagiului de Învățături și Inițieri este următorul :

ziua 1 ( 15 feb ) – plecare din Otopeni
16 feb – zbor local și cazare în Bodhgaya
17 feb -18 feb – vizite și meditații în mănăstirile locale
19 feb – Învățăturile cu Dalai Lama
20 feb – 23 feb Varanasi – vitie temple, maeștri, ritualuri Gange etc
24 – 27 feb Rishikesh
28 feb – plecare spre casă

 

Pentru inscrieri si detalii ne puteti contacta telefonic la 0775.342059 sau completa formularul de rezervare aici :

  • https://www.hwcenter.ro/contact/

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

260 de elevi din Dolj – Alege Şcoala, educaţie de calitate, viitor în comunitate

Next Post

La Palatele și cluburile copiilor din România se face EDUCAȚIE cu DRAGOSTE

Related Posts
Verified by MonsterInsights