Cum să îți crești șansele de angajare? Training gratuit

Șansa de obținere a locului de muncă visat depinde de studiile și pregătirea în domeniu, dar și de o serie de tactici. La interviurile de angajare, limbajul corpului poate cântări foarte mult în decizia angajatorului, aşa încât este foarte important cum ne prezentăm.

Gesturile şi mişcările pe care le facem în timpul unui interviu de anjgajare pot să spună despre noi mai multe decât cuvintele exprimate. Specialiştii în comunicare au calculat că transmitem 55% din informaţie prin gesturi, postură, mişcarea ochilor, expresia feţei.

Poți participa gratuit la un training de comunicare nonverbală la interviul de angajare, organizat de Centrul de Consiliere și Orientare (CCCOC) al Universității din Criova, în cadrul Forumului Carierei, în perioada 8-9 noiembrie, orele 14:00-16:00, la căminul 6, etajul 1.

În cadrul interviului de angajare, limbajul nonverbal este esențial. Angajatorii acordă atenție în primul rând comportamentului gestual, apoi discursului și CV-ului. Un limbaj corporal neadecvat poate reduce șansele candidaturii la postul dorit.

⇒ „Îi învățăm cum să își mărească șansele la interviul de angajare cu ajutorul limbajului trupului, prin gesturi adecvate, dar și cum să citească adevaratele intenții ale angajatorului, personalitatea acestuia: de la o banală stângere de mana, spre exemplu”, spune Andrea Bușe, referent de specialitate în cadrul CCOC Craiova.

See Also

Alături de un dosar profesional adecvat, comunicarea non-verbală reprezintă 55 % din mesajul transmis, tonul vocii influențează în proporție de 38% și în cele din urmă, cuvintele nu ar reprezenta decât 7%. Prin urmare, abordarea temei ce vizează comunicarea non-verbală este de un interes major pentru elevii din clasele terminale (XVI-XVII) și a studenților ce își doresc să pătrundă pe piața muncii.

Toți cei prezenți primesc diplome de participare.

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top