Copiii, părinții și educatorii de la Grădinița ”Sf. Ana” – o zi împreună la Târgul de Toamnă

Preșcolarii și părinții și-au pus la lucru imaginația și crativitatea. Astăzi, a avut loc,  pentru al șaselea an consecutiv „Târgul de Toamnă”, organizat de Grădinița cu P.P. „SF. ANA” Craiova.

„Devenit deja tradiție, târgul este așteptat, cu nerăbdare, atât de preșcolari cât și de părinții acestora care își pun la lucru imaginația și creativitatea pentru a pregăti produse cât mai inedite, menite să facă cinste recoltei bogate a toamnei din fiecare an”, spune director, prof.  Tatiana Istudor. 

 

Micuții au realizat alături de educatoare lucrări artistice care au făcut obiectul unei expoziții ce a bucurat privirile tuturor participanților la eveniment.

„Gândit încă de la început ca o modalitate de a întări cooperarea dintre grădiniță și familie, târgul și-a atins și anul acesta obiectivul, demonstrându-ne, încă o dată, că numai cu implicarea activă a celor doi factori, actul educativ este calitativ, iar copilul se dezvoltă armonios și își formează, cu succes, toate deprinderile necesare adultului de mai târziu”, a mai adăugat directorul grădiniței. 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

„Învață pentru viață” – specialiști în educație reuniți la Craiova. Participă și tu la eveniment!

Next Post
Semimaratonul Craiovei

Aleargă pentru zâmbete – ÎMPREUNĂ rupem bariere

Related Posts
Verified by MonsterInsights