Media10 a oferit ghiozdane echipate cu rechizite elevilor cu nevoi speciale

Media10 susține dreptul la educație. În prima zi de școală, echipa Media10 a oferit copiilor cu nevoi speciale de la Școala Gimnazială Specială Sf. Mina din Craiova ghiozdane echipate cu rechizite. 10 copii care provin din familii nevoiașe au primit  toate rechizitele de care au nevoie.  

Ghiozdanele au fost oferite de Cornul Abundenței. Echiparea cu rechizite a fost asigurată de redacția Media10.

https://www.cab.ro

Educația este gratuită în România, cu toate acestea multe familii abia reușesc să le cumpere copiilor tot ce au nevoie la început de an școlar. În acest an școlar la Școala Gimnazială Specială Sf. Mina din Craiova învață 134 de copii cu deficiențe grave și moderate.

Cristina Constantinescu, directorul unității de învățământ, spune că elevii sunt susținuți de cadre didactice specializate, cu peste 20 de ani de expriență în învățământ.

„Lucrăm cu elevi care au deficinețe mintale severe. Facem tot ce ține de noi să le oferim șansa la o viață normală, la învățământ de calitate. Zâmbetele lor ne dau mereu puterea să mergem mai departe. În colaborare cu părinții ne dorim să sprijinim acești copii, să se simtă apreciați, susținuți, încurajați”, spune profesor Cristina Constantinescu.

Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Mina” Craiova a fost înfiinţată în anul 1951 sub numele de Cămin Școală pentru Fete Orfane. Cunoscută ca şcoală specială ajutătoare cu internat până în anii 2003, această unitate de învăţământ a devenit Școala Specială „Sf. Mina”, iar din 2012 se numește Şcoala Gimnazială Specială „Sf. Mina” Craiova.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Mesaj la început de an școlar pentru elevi, părinți și profesori – Echipa U.S.I.I. Dolj

Next Post

Un premiu de Top – Andrei Nedelea, tânăr actor format la Universitatea din Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights