Concurs cu premii! Medicul de familie și persoana fumătoare – povești de succes!

Concurs cu premii pentru medicii de familie din Dolj. Cu două zile înainte de startul Conferinței de Cancer Bronhopulmonar ce va avea loc în perioada7-8 septembrie la Craiova, organizatorii conferinței s-au gândit să organizeze un concurs-sondaj de opinie, pentru a vedea ce se întâmplă în 2018 în ceea ce privește consilierea oferită de medicul de familie persoanelor care doresc să se lase de fumat și cât de mult se adresează cei care chiar înțeleg că au nevoie de ajutor pentru a renunta la fumat, medicului de familie. 

Astăzi, s-a dat start concursului eu „Fumez mai puțin, te pot iubi mai mulți ani!”, care se va încheia luni, 10 septembrie. „Așteptăm de la medicii de familie care ne urmăresc să posteze pe pagină de Facebook Houston detalii despre poveștile cu final fericit, să ne spună cu câte persoane au colaborat anul trecut sau anul acesta și au reușit să îi ajute să renunțe la fumat! Îi rugăm și pe cei care au găsit un sprijin în medicul de familie pentru renunțarea la fumat să ne dea detalii, tot într-o postare pe pagină de Facebook Houston, în care să ne spună cum au făcut, pentru că astfel, poate au curaj și alte persoane să pornească pe acest drum”, spun reprezentanții Huston.

Pentru a valida înscrierea în concurs, trebuie să utilizați la finalul postării hastagul #nuvreausafumez

Organizatorii oferă trei premii pentru medicii de familie, constând în trei cărți Ghidul Angelescu de Terapie Antimicrobiana 2018 și trei premii pentru fumătorii care au reușit să se lase de fumat (sau sunt pe drumul cel bun) constând în trei cărți Manualul Inimii.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de numărul de like-uri primite de povestea postată de ei. Numele câștigătorilor vor fi publicate marți, 11 septembrie, ora 17, pe Facebook Houston!

Detalii puteți solicita aici: aniela.zanfir@houston.ro / 0722 519 239

  • Cancerul pulmonar este o boală agresivă și din cauza faptului că este depistat în stadii avansate determină cele mai multe decese dintre toate cancerele. Dacă boala este depistată în stadiul al III-lea sau mai târziu, șansele de supraviețuire ale unui pacient sunt de doar 11%. Un diagnostic timpuriu crește șansele de supravieţuire de cinci ori, până la 55%.
  • Fumatul este un fenomen care îi îngrijorează din ce în ce mai mult pe specialiștii pneumologi, din cauza efectelor nocive pe care le are asupra sănătății tinerilor. Profesorul dr. Paul Stoicescu, de la Institutul „Marius Nasta“, a afirmat că în România, din cei peste șase milioane de tineri, zeci de mii mor din pricina unor boli a căror cauza colaterală este fumatul. 
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Au început înscrierile la Centrul Județean de Excelență. Vezi calendarul!

Next Post

Singurul eveniment de fashion din Craiova – „Coolhunting afFAIRs” vă așteaptă în weekend

Related Posts
Verified by MonsterInsights