Singurul eveniment de fashion din Craiova – „Coolhunting afFAIRs” vă așteaptă în weekend

Creativitate. Stil. Modă.Weekend-ul acesta designeri talentați din toată țara vă dau întâlnire în grădină Style Affairs Hub, din Craiova. 

„Coolhunting afFAIRs” este singurul eveniment de fashion din Craiova, ce promovează design-ul românesc, haine și accesorii de autor. Două tinere designer vin din Bulgaria, special pentru craioveni.

„Vom avea prezenți oameni faini, iubitori ai frumosului din toate colțurile țării, dar și din afară. Brands from Hands și Puppyish By Nadezhda Chervenkova, douĂ tinere designer ce vin din Bulgaria special pentru craioveni. Din Lupeni Hunedoara o avem alături pe Madame PomPom, iar pe plan local ne bucurăm de prezența celor mai creativi designeri: No by Miss No, Manufactura Roxanei, Elena Stanciu, Mona Vidu și nelipsitele articole ale designerilor din toata țara promovate de Eli Adam, în conceptul Hub-ului Style Affairs„. spune Fiorela Costea, organizator.

 

“Coolhunting aFFAIRs” nu vă oferă un simplu eveniment de fashion și lifestyle, ci o stare de spirit ce unește o comunitate bazată pe aceleași valori.

8-9 Septembrie Gradina Style Affairs Hub. Intrarea este liberă

La târg  o puteți găsi pe Mona Vidu și picturile sale ce însuflețesc fiecare articol vestimentar. 
Mona vine cu o colecție despinsă parcă din povești.🎨

 

No by Miss No vă propune weekend-ul acesta o selecție de cămăși clasice, noșalante, și moderne, reprezentânt elementele vestimentare cevă pot individualiza stilul.🏷

O selecție de cămăși din materiale premium, perfecte pentru sezonul de toamnă și obligatorii în garderoba domnilor dar și a doamnelor, vă stă la dispoziție la Garden afFAIRs cu discounturi de până la 50%.🛍🇹🇩
This SALE is HOT!🌶

Lista creațiilor nu se oprește aici. La târg le puteți descoperi pe toate. 

 

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Concurs cu premii! Medicul de familie și persoana fumătoare – povești de succes!

Next Post

Brandul Cărturești – Craiova are de astăzi un loc al cărților, poveștilor și muzicii

Related Posts
Verified by MonsterInsights