Cupa Firmelor la Șah pentru copii, tineri și adulți, organizată la Craiova

Șah Club Otenia organizează sâmbătă, 25 noiembrie 2023, de la ora 10:00, Cupa Firmelor la Șah. Aflată la cea de-a IV-a ediție, acestă inițiativă își propune să promoveze și să aducă împreună copii, tineri și adulți care să continue practicarea acestui sport al minții, dar și exersarea într-o manieră mult mai profesionistă. Scopul turneului este de a promova șahul și de a întări legăturile dintre practicanții și pasionații de șah și jucătorii de performanță.

Condiții de participare

Pot participa echipe care reprezintă firme sau instituții publice. Nu este permisă participarea unor echipe care reprezintă cluburi sau asociații de șah. Fiecare echipă este compusă din trei jucători și, opțional, o rezervă. Fiecare echipă trebuie să includă (în cadrul fiecarei runde) cel putin un jucător care să aibă legătură cu firma pe care o reprezintă echipa. Fiecare echipă trebuie să includă cel mult un jucator cu rating ELO peste 2000 și cel puțin un jucător amator sau cu ELO mai mic decât 1300. Alcătuirea echipei se va face în ordinea coeficientului ELO/CIV. Se va considera ratingul de la șahul normal și nu ratingul de șah rapid.

Regulile competiției și premiile acordate

Se vor juca 7 runde, iar timpul de joc este de 10 minute + 5 secunde/mutare. Se acordă 3 puncte pentru victorie și 1 punct la egal. Se aplică regulamentul de șah rapid. Primele trei echipe clasate vor primi cupe și premii acordate de podgoria Corcova Roy & Dâmboviceanu. Taxa de participare este de 300 lei de echipă. Echipele care doresc să înscrie jucători pentru prima masă din cadrul echipei Șah Club Oltenia Craiova (jucători cu ELO > 2200) sau jucătorii care nu au echipă, dar doresc să participe, ne pot contacta la unul din numerele de telefon: George JIROVEANU 0725.218.512, Marian GAVRILESCU 0762.244.990 sau Iulian MICU 0761.671.880.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Parodontoza la pacienții cu diabet. Ce trebuie știut?

Next Post

Alimentația în DIABET. Ce pot mânca pacienții?

Related Posts
Verified by MonsterInsights