Clinica de stomatologie Dentaline-18 ani de succes. Pacienți mulțumiți, o echipă profesionistă, cabinete noi

Clinica de stomatologie Dentaline. 18 ani de succes pe piața serviciilor medicale din Oltenia. O echipă de medici stomatologi care fac din profesie un dar pentru sănătatea pacienților ce le trec pragul. Muncă. Implicare. Profesionalism. Dorința de a fi mereu mai mai buni. Investiții permanente în aparatură de ultimă generație. Pregătire continuă. La Dentaline pacienții pot beneficia de servicii de stomatologie generală, implantologie, endodonție, stomatologie pediatrică, estetică dentară.

După 18 de ani de muncă, pentru echipa Dentaline satisfacția cea mai mare sunt pacienții care le mulțumesc prin zâmbete, îmbrățișări, recomandări, dar și echipa de medici tineri care lucrează aici și. Căci, medicina este despre vindecare, bunăstare, profesionalism, dăruire. Cei 18 ani înseamnă evoluție și dezvoltare permanentă, astfel că în acest moment clinica se extinde prin dezvoltarea de noi cabinete medicale stomatologice și mărirea echipei de medici.

Care este povestea din spatele succesului?

Dr. Emma Drăghici este sufletul clinicii Dentaline și cea  care a creat în jurul pasiunii sale pentru medicină o clinică de top și o echipă de profesioniști, a căror misiune zilnică este să redea zâmbete. Totul a început în 2005 când dr. Emma Drăghici a început să își transforme visul în realitate, alături de soțul său Lucian Drăghici, tehnician dentar.

Emma Drăghici a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Craiova în anul 1998. A urmat apoi rezidențiatul, obținerea titlului de medic specialist, obținerea titlului de medic primar, multe alte cursuri și specializări. Acum este medic primar medicină dentară și managerul Clinicii Dentaline. În anul 2010 a obținut competență în implantologie orală la UMF „Carol Davila”, București. Iar din anul 2009 este Asistent Universitar la Disciplina de Reabilitare Orală, Facultatea de Medicină Dentară, Craiova. În anul 2016 a obținut titlul de „Doctor în Științe Medicale” având ca temă de cercetare „Hipercreșterea gingivală de cauză mecanică – studiu clinic, histologic și imunohistochimic”.  Și-a dorit de mică să devină medic stomatolog, și a reușit.

VIDEO

Inspirată de medicul dentist din copilărie

Nu i-a fost niciodată frică de dentist, așa cum se întâmpla cu toți copiii. Medicul stomatolog la care părinții o duceau când era mică a fermecat-o și mereu și-a dorit să ajung să facă la fel de mult bine oamenilor din jurul său, ca stomatologul l-a avut model. Ambițioasă. Serioasă. Micuța Emma care își admira stomatologul, a devenit după anii de studiu unul dintre cei mai buni medici stomatologi din Craiova.

Au trecut 18 ani de la deschiderea clinicii Dentaline, iar drumul parcurs nu a fost unul ușor.

În toți acești ani, au avut loc multe schimbări, au existat atât momente grele, cât și multe frumoase, realizări și reușite de care dr. Emma Drăghici își aduce aminte cu drag.

 „Este un moment foarte special pentru mine faptul că sărbătorim 18 ani. Am mai crescut puțin. La început am lucrat singură, dar apoi mi-am dat seama că trebuie să ofer și mai mult pacienților mei, tratamente care să fie și mai bine realizate, la un nivel mai ridicat. Atunci am decis să îmi măresc echipa. Alături de mine au venit medici specialiști care întregit și completat tratamentele pe care le făceam în clinică, iar pacienții noștri au beneficiat și beneficiază de tot ce este mai bun. Ne dorit să plece cu zâmbetul pe buze. Și acum trec pe la noi pacienți după mulți ani și ne spun că sunt mulțumiți de tratamentele efectuate. Este un sentiment extraordinar”, spune dr. Emma Drăghici, medic stomatolog și managerul clinicii de stomatologie Dentaline din Craiova.

Clinica Dentaline a crescut în fiecare an: medici noi, aparatură de ultimă generație, recomandări ale pacienților mulțumiți. Fiecare pas făcut a însemnat muncă, dedicare, perseverență și dorința de a ajuta. Astăzi, la majorat, dr. Emma Drăghici are lângă ea o echipă de medici bine pregătiți, curajoși, zâmbitori și calzi, dar și aparatură de ultimă generație care să le poată oferi pacienților cele mai bune servicii stomatologice.

„N-am putut să fim de la început o clinică cu multe unituri și cu mulți medici. Vin dintr-o generație care era mai precaută și mi-a fost teamă să încep cu mult pentru că nu știam cum o să fie. Am observat că tinerii din ziua de azi sunt foarte curajoși, se avântă, riscă, așa că am împrumutat și eu din curajul lor de-a lungul timpului și am început să dezvolt clinica. Acum, am lângă mine niște oameni extraordinari și mă consider norocoasă pentru asta. Echipa medicală care s-a format este alcătuită din oameni care pur și simplu s-au potrivit specialității pe care și-au ales-o. Cuvintele nu sunt suficiente să pot exprima aprecierea pe care o am față de toți, față de efortul pe care l-au depus în clinică”, adaugă dr. Emma Drăghici.

Muncă continuă și dedicare

De 18 de ani dr. Emma Drăghici merge în fața pacienților cu aceeași pasiune și dorință de a-i face din nou să zâmbească. Drumul nu a fost ușor, dar a fost construit pe principii solide, iar astăzi  clinica Dentaline este un loc unde oamenii vin cu încredere. Clinica Dentaline este în pas cu toate noutățile din stomatologie și oferă pacienților cele mai noi și eficiente tratamente.

„Tot timpul trebuie să fii la curent ce se mai întâmplă în domeniul tău, să te informezi. . Stomatologia a evoluat foarte mult, am ținut pasul pentru că ne place ce facem și ne dorim să fim mereu la zi cu tot ce se întâmplă în domeniu și să oferim pacienților cele mai noi și eficiente tratamente. Mergem mereu la conferințe, congrese de profil unde aflăm tot ce este nou și aducem și în Craiova noutăți. Este foarte multă muncă, foarte mult studiu, foarte mult timp dedicat informației, actualizării, tehnologie”, declară Emma Drăghici.

Clinica are și un laborator performant de tehnică dentară

Calitatea serviciilor medicale și extinderea clinicii Dentaline au venit ca urmare a unui efort făcut permanent în formarea continuă, dar și în investiția în aparatură medicală. În cadrul clinicii Dentaline există și un laborator performant de tehnică dentară unde tehnicianul dentar Lucian Drăghici lucrează cu măiestrie să ofere pacienților cele mai bune proteze dentare.

„O dată cu mărirea echipei a crescut și nivelul de dotare al clinicii cu aparatură. Tratamentele se fac acum fără durere, iar cei care ne trec pragul scapă imediat de frica de stomatolog. Avem pacienți care sunt ai clinicii noastre de foarte mulți ani și au remarcat, chiar au trecut prin toate etapele evoluției tehnologice alături de noi și sunt foarte încântați de cum a evoluat totul. Pacienții au mai mult confort, precizia, materialele pe care le folosim și lucrările care rezultă sunt de o calitate mult mai bună față de ce exista în urmă cu ceva ani. Planurile de tratament se modifică, oamenii înțeleg că trebuie să-și protejeze cât mai mult dinții naturali și atunci înțeleg că nu mai trebuie să se grăbească să facă extracții sau să primească niște tratamente mai invazive și există soluții pentru fiecare situație clinică în parte”, explică dr. Emma Drăghici.
În cadrul clinicii Dentaline pacienții pot beneficia de servicii de stomatologie generală, implantologie, endodonție, stomatologie pediatrică, estetică dentară.

După cum v-ați dat seama deja, Dentaline înseamnă o echipă de medici și asistenți, care lucrează ca în marile clinici stomatologice din Occident. Discută împreună cazurile, își cer sfaturi, astfel încât ceea ce ajunge la pacient să fie cel mai bun și eficient tratament. Lucrează împreună, își împărtășesc tot ceea ce știu, în beneficiul pacienților.

„Pacienții găsesc în clinica noastră toate aceste servicii și de sprijinul unei echipe. Fluxul începe cu o consultație primară în care se evaluează situația imagistic și facem o scanare intraorală. Stăm de vorbă cu pacientul și aflând ce își dorește, care sunt așteptările lui după care se elaborează un plan de tratament care cuprinde tot ce este nevoie, pentru a rezolva toate problemele care există. Toate acestea sunt făcute, de obicei, de stomatologul generalist, după care, în funcție de etapele planului de tratament, este preluat de specialiștii noștri, fiecare pe segmentul lui și, la final, lucrurile ies foarte bine și rezultatele sunt foarte bune”, spune Emma Drăghici.

Dr. Mihai Popescu a venit în echipă din timpul facultății, iar acum are succes alături de colegii săi

Mihai Popescu este medic stomatolog și colaborează cu echipa Dentaline încă din timpul facultății. Aici a învățat practic ceea ce profesoara sa dr. Emma Drăghici i-a predat la cursurile din cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. După finalizarea studiilor Mihai a rămas să lucreze în clinică. S-a făcut repede plăcut de pacienți prin firea sa comunicativă și empatică.

„Am învățat stând pe lângă doamna doctor și colegii din clinică. Cu ajutorul încrederii oferite am reușit să încep să lucrez și să am rezultate alături de pacienți. Totul este greu, dar în același timp și frumos. Pacienții noștri sunt oameni extraordinari și le mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o oferă. Prin comunicare reușim să îi ajutăm să scape de emoțiile tratamentelor dentare. Pentru că ni se adresează un număr mare de pacienți, am extins clinic, practic mai avem un nou cabinet dotat cu echipamente moderne. Ne dorim să le oferim pacienților o vizită cât mai liniștită la stomatolog, să aibă confort și încredere. Clinica investește constant în care nu numai că ne fac nouă munca mai ușoară, ci îi ajută și pe pacienți să treacă mai ușor prin tratamentele pe care le au de făcut”, spune dr. Mihai Popescu, medic stomatolog.

Dentaline este mai mult decât o clinică de stomatologie. Este locul unde pacienții găsesc înțelegere, sprijin, un medic-prieten, încurajare, grijă pentru investiție în aparatură performantă, dar mai ales investiție sufletească în noile generații, în respect pentru oameni și pentru viață. Dentaline este despre echipă și puterea de a reda zâmbete.

Dr. Mihai Popescu îi încurajează pe oameni să uite de frica de stomatolog și să se adreseze cu încredere echipei Dentaline.

„Cu cât pacienții vin mai repede la medicul stomatolog, cu atât tratamentul este mai de scurtă durată, mai ușor de suportat și implică mai puține costuri. Mai mult, trebuie să știm că de sănătatea dentară depinde întreaga noastră stare de bine și sănătate. Recomand măcar o dată pe an o vizită de prevenție în cabinetul de stomatologie, fără emoții, fără frică, pentru că noi asta încercăm să facem, să le oferim pacienților un mediu cât mai plăcut, să fie cât mai liniștiți în timpul tratamentelor”, conchide dr. Mihai Popescu, medic stomatolog.
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Terapia laser care te scapă de SFORĂIT. În ce constă și unde poți beneficia?

Next Post

Tulburările de somn și insomnia. Ce trebuie să facem? Sfatul neurologului

Related Posts
Verified by MonsterInsights