„Zilele porţilor deschise” la Universitatea din Craiova. Facultățile își prezintă oferta educațională

Cele 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova îşi vor prezenta oferta educaţională pentru anul universitar 2022-2023, la „Zilele porţilor deschise”.

Evenimentul va avea loc în data de 3 iunie, în clădirea centrală a instituției și în data de 4 iunie, pe esplanda Teatrului Național „Marin Sorescu”.

Viitorii studenţi vor primi informații despre cifrele de şcolarizare de anul acesta (locuri buget+taxă, ZI/ID/FR), dar și despre metodologia de admitere (examen/concurs de dosare, criterii de departajare). De asemenea, vizitatorii vor primi detalii cu privire la probele de concurs pentru specializările facultăţilor care organizează admitere pe bază de examen (tematică/bibliografie), dar și detalii cu privire la disciplinele studiate.

Totodată, vizitatorii vor afla informaţii şi despre oportunitățile post-absolvire, despre continuarea studiilor, angajare, despre servicii, activități, proiecte organizate de UCV și destinate viitorilor studenți, despre parteneriatele cu universităţi din străinătate, despre baza materială a facultății alese/UCV/INCESA şi despre condițiile de cazare și masă în campusurile UCV şi, bineînţeles, despre stagii de practică/internshipuri.

Evenimentul beneficiază de sprijinul constant al Inspectoratelor Școlare Județene din Regiunea S-V Oltenia (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea și Mehedinți), în baza parteneriatelor încheiate între Universitatea din Craiova și acestea.

Zilele porţilor deschise sunt organizate de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră şi în parteneriat cu Convenția Organizațiilor Studențești  (COS).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

1 iunie la Centrul Comercial Auchan Craiovița

Next Post

„Porți deschise” la Universitatea din Craiova

Related Posts
Verified by MonsterInsights