Alexandra Preda, mananger MaDonna Maria, premiată la  „Gala Performanței & Excelenței” alături de mari personalități ale României

Alexandra Preda, managerul spitalului privat MaDonna Maria din Craiova, s-a numărat printre personalitățile premiate în cadrul unui eveniment de excepție „Gala Performanței & Excelenței“. Scopul galei, care în acest an s-a aflat la cea de-a 11 ediție, este dedicat promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii și care s-au remarcat prin proiectele și activitățile lor deosebite. Printre laureați s-au numărat personalități din toate ramurile vieții sportive, culturale și sociale din România.

Performanțele obținute de Alexandra Preda în managementul medical s-au bucurat de o nouă recunoaștere la nivel național. Pentru Alexandra nu există nu se poate. Cu multă muncă, dăruire și responsabilitate reușește să facă față tuturor provocărilor și să ofere pacientelor cele mai bune condiții, un spital unde să meargă cu încredere și unde să fie înconjurate de cele mai frumoase și constructive emoții. Astfel, maternitatea MaDonna Maria este recunoscută pentru premierele medicale, dotarea cu aparatură de ultimă generație, o echipă medicală bine pregătită și atentă, condiții hoteliere de excepție. Iar aprecierea pacientelor și comunității nu întârzie să apară.

Premiul obținut la „Gala Performanței & Excelenței”  este rezultatul unei munci în echipă spune Alexandra, dar, spunem noi, și rezultatul unei tinere ambițioase și muncitoare, care nu a încetat să creadă în visul ei: acela de a reuși să ofere în Oltenia servicii medicale, ca în Occident.  Alexandra Preda a fost premiată alături de nume celebre în România precum: Ilie Năstase, Simona Halep, Florin Piersic, Andreea Marin, Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Mihai Leu, Gabi Balint, Paula Seling, Delia, Razvan și Dani, Inna, Monica Anghel, Marcel Pavel, Aurelian Temișan etc, reușind astfel să demonstreze că și în Craiova serviciile medicale se pot oferi la cele mai înalte standarde.

Recunoașterea muncii echipei spitalului privat MaDonna maria, în cadrul acestei gale, vine să ofere și mai mult entuziasm, putere de muncă, dorință de evoluție. Alexandra a învățat că în managementul unui spital trebuie să fii mereu cu un pas în față problemelor, să le previi. Niciodată nu a făcut rabat de la achiziționarea tuturor echipamentelor sanitare, medicamentelor de care era nevoie. Spune că și un medicament comandat la timp din depozitele din afara țării poate să schimbe destine. Responsabilitatea pe care o poartă pe umeri vine însă la pachet cu și mai multă dorință de a face bine, dar și cu mulțumirea cazurilor rezolvate cu succes.

Suntem convinși că vă întrebați care este secretul succesului Alexandrei. Se spune că lumea face loc persoanei care știe exact unde merge, iar Alexandra știe și mai mult decât atât se bucură de drumul spre succes și de fiecare trofeu câștigat.

„Nu există un singur ingredient, însă cu siguranță este vorba despre multă ambiție, muncă și îndârjire. Trebuie să creadă în visul lor și să și-l urmeze necontenit. Să-și asculte cu adevărat sufletul, să se asculte pe sine și să facă totul cu bucurie. Oricât ar părea de greu sau de complicat uneori, doar în astfel de medii în care ești provocat, te poți și dezvoltă. Altfel, mereu am fi la fel, aceiași, cu toții, și nu ne dorim asta. Ne dorim mereu să fim mai buni, mai înțelepți, mai profesioniști, mai iertători, mai iubitori”, mărturisește Alexandra Preda.

MaDonna Maria, singurul spital privat din Oltenia care are Unitate de Transfuzie Sanguină proprie

Maternitatea MaDonna Maria este singurul spital privat de obstetrică-ginecologie, din Sud-Vestul țării clasificat și acreditat de Ministerul Sănătății și Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS).

Este și singurul spital din sud-vestul țării unde gravidele pot să beneficieze de cel mai bun tip de anestezie numit TERAPIA DURERII, adică o anestezie superioară ce asigura lipsa durerii timp de aproximativ 24 de ore, dar și singurul din Oltenia care are Unitate de Transfuzie Sanguină proprie. Totodată, este singura unitate medicală din S-V țării unde gravidele pot beneficia de ecografie 5D.

Total
6
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Seminar de informare și conștientizare organizat în cadrul proiectului „VISION – Viitor profesional pentru angajați”, cod SMIS 134 085

Next Post

Habitate de interes comunitar, ecologizate și refăcute din fonduri europene

Related Posts