Spitalul MaDonna Maria inaugurează, mâine, Unitatea de Transfuzie Sanguină, în prezența Prințului Nicolae al României

Spitalul privat MaDonna Maria din Craiova inaugurează, mâine,  Unitatea de Transfuzie Sanguină. Inaugurarea va fi făcută de către Altețea Sa Regală, Prințul Nicolae al României alături Alexandra Preda, managerul spitalului MaDonna Maria și conf. univ. dr. Adriana Turculeanu, directoarea Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Craiova.

Spitalul MaDonna Maria devine astfel singură unitate spitalicească privată din sud-vestul țării care are unitate de transfuzie sanguină proprie, oferind astfel un nou tip de serviciu medical. Spitalul MaDonna Maria este spital monospecialitate, de obstetrică-ginecologie și funcționa în trecut cu un contract extern pentru furnizarea de sânge și produse sanguine. Cum legislația s-a schimbat și niciun spital nu mai poate să administreze sânge pacienților dacă nu are unitate de transfuzie proprie, s-a decis inaugurarea unei unități de transfuzii proprii.

Maternitatea MaDonna Maria – Spital Privat de Obstetrică-Ginecologie –  prima maternitate privată din zona Olteniei a fost înființată în anul 2011 în Craiova din dorința de a oferi femeilor din sud-vestul țării posibilitatea de a aduce pe lume un copil în mediul privat. Investiția inițială a fost una majoră iar o mare parte din fondurile sale au mers către secțiile de Terapie Intensivă Adulți și Terapie Intensivă Neonatologie. Anul 2021 vine cu o nouă investiție în Unitatea de Transfuzie Sanguină.

„Ne dorim să ne îmbunătățim mereu serviciile și să oferim un înalt grad de încredere și siguranță tuturor pacientelor noastre. Cu această investiție în unitatea de transfuzie, Spitalul Madonna Maria Craiova în mod cert va reuși să mențină și chiar să îmbunătățească indicatorii actuali, anume o rată de transfer către oricare altă unitate spitalicească de sub 0,08% “, a declarat Alexandra Preda, manager Spitalul MaDonna Maria Craiova.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Post

Condamnați să nu ne facem bine. Alt incendiu în spital provocat de un pacient de la Psihiatrie

Next Post

MaDonna Maria, prima unitate privată din Oltenia care are propria Unitatea de Transfuzie Sanguină

Related Posts
Verified by MonsterInsights