Rejuvenare facială și reducerea ridurilor, cu laser de ultimă generație

Pielea este expusă la diverse influențe pe parcursul vieții, ceea ce îi poate afecta structura și aspectul. Înaintarea în vârstă, expunerea accentuată la lumina soarelui, stresul și alți factori de mediu, precum poluarea, pot duce la riduri și la pierderea tonusului pielii.  În cadrul clinicii DR. CIUCĂ din Craiova femeile pot beneficia de tratament de rejuvenare facială și reducerea ridurilor cu ajutorul laserului Fotoona. Rezultatele obținute sunt uimitoare.

Spre deosebire de tehnicile convenționale cum ar fi dermabraziunea sau peelingul chimic în tratamentul imperfecțiunilor faciale, rejuvenarea facială cu ajutorul laserului prezintă avantajul major al preciziei și controlului asupra zonei tratate unda laser acționând strict asupra zonei targhet lăsând țesuturile în afara zonei de interes, intacte. Energia laser produce căldură dirijată ce stimulează producerea de nou colagen intradermic, iar țesutul înconjurător sănătos ajută la acest proces prin crearea de legături puternice și stabile mult mai rapid.

Terapia cu laser cuprinde o serie de trei proceduri:

Prima etapă: Stimularea. Se trece cu undă Nd YAG pe suprafață tegumentului de două ori. Prima trecere asigura o scurtă stimulare, iar a două trecere penetrarea mai profundă încălzind și condiționând pielea, pentru eficientizarea rezultatelor etapei a doua.

Etapă a două: Terapia fracționară. Tegumentul vechi este îndepărtat prin Er YAG laser fracționar ce creează micro-canale precise de ablație ce vor fi înlocuite de țesut nou, ferm și sănătos.

See Also

Etapa a treia: Peeling. Stratul superficial al pielii este îndepărtat pentru a oferi un retuș final al micilor imperfecțiuni.

  • După aplicarea tratamentului se recomandă o perioada de două săptămâni evitarea expunerii directe la soare sau alte surse de ultraviolete.
  • Eficientă tratamentului și durata efectului sunt superioare tratamentelor convenționale ajungând în funcție de starea inițială până la un an.

Prețul pentru peeling laser față și gât este de 1.000 lei, iar pentru tratamentul antirid este de 500/lei/zona/ședință.

În luna MARTIE puteți beneficia de 10% reducere la oricare dintre aceste proceduri. 

What's Your Reaction?
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
1
Silly
0
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

COPYRIGHT 2021 Creat de WEB GRYG DESIGN. Toate drepturile rezervate.

Scroll To Top