MED TEHNICA furnizează cele mai noi tehnologii din domeniul sănătății

Medicina modernă nu este posibilă fără aparatură și echipamentele de ultimă generație. Anual apar o multitudine de inovații medicale care duc la îmbunătățirea stării de sănătate și creșterea speranței de viață. Echipa MED TEHNICA furnizează centrelor medicale publice și private cele mai noi tehnologii din domeniul sănătății (aparatură medicală, mobilier medical, instrumentar, consumabile medicale, produse ortopedice, uniforme medicale) oferind astfel clienților săi soluții complexe pentru diagnosticarea timpurie și prevenția bolilor și pentru îmbunătățirea calității vieții și tratarea pacienților.

Pentru un diagnostic și tratament corect profesionalismul și pregătirea medicului trebuie să fie dublate de aparatura performantă. Misiunea specialiștilor MED TEHNICA este aceea de a pune la dispoziția unităților medicale aparatură și echipamente medicale de calitate, care să ajute la creșterea calității actului medical, dar și a satisfacției la locul de muncă.

Produsele din portofoliul MED TEHNICA sunt fabricate de firme cu renume în domeniu, fiabilitatea sporită și durabilitatea fiind caracteristici principale.

Avantajul oferit de MED TEHNICA este acel că oferă o gamă completă de servicii și produse. O echipă tânără, cu experiență și dorința de a face lucrurile bine, se ocupă de:

 • Consultanță tehnică în faza de achiziție;
 • Sprijin în pregătirea conformă a spațiului și mediului unde se vor instala echipamentele livrate;
 • Instalarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, inclusiv instruirea personalului utilizator;
 • Service/ Mentenanță în perioada de garanție;
 • Service/ Mentenanță în perioada post-garanție pe baza contractului de service.

MED TEHNICA pune la dispoziție două magazine de prezentare a articolelor medicale, instrumentar medical, prim ajutor, paramedicale etc, dar și spațiu de prezentare și testare în vederea vânzării de echipamente medicale: ecografe, videocolposcop etc. De asemenea, dispune de  două depozite de materiale și echipamente.

„Obiectivul nostru este că între Med Tehnică și clienții săi să se stabilească relații durabile de parteneriat, bazate pe punerea la dispoziție a unor echipamente medicale performanțe, adaptate bugetului de care dispune fiecare client, precum și asigurarea unor servicii de calitate pentru punerea în funcțiune, mentenanță și service. Oferim aparatură pentru dotarea cabinetelor medicale în funcție de specializare, instruire pentru utilizarea optimă a echipamentului medical achiziționat, suport tehnic – asigurat de personalul nostru, asigurarea întreținerii periodice a aparatelor furnizate și intervenții de service prompte”, declară reprezentanții MED TEHNICA.

Aparatura medicală comercializată acoperă o gamă largă de domenii medicale și anume:

I. APARATURĂ MEDICALĂ

 1. Ultrasonografie
 2. Echipamente Ginecologie
 3. Echipamente Neonatologie
 4. Electrochirurgie și Endoscopie
 5. Dermatologie și Dermato-estetică
 6. Surse iluminare – Lămpi medicale
 7. Anestezie și Terapie Intensivă
 8. Primul ajutor, paramedicale, medicină de urgență
 9. Neurologie
 10. Sterilizare
 11. Echipamente Fizioterapie și Kinetoterapie
 12. Reumatologie
 13. Echipamente Diverse

II. DISPOZITIVE REABILITARE

III. MOBILIER MEDICAL

IV. INSTRUMENTAR MEDICAL

V. UNIFORME MEDICALE

Gama de produse este una extrem de diversificată. Vă dăm doar câteva exemple: aparatură medicală și accesorii, ultrasonografie, electrocardiografe, holtere, defibrilatoare, stetoscoape, tensiometre, pulsoximetre, injectomat, video-dermatoscop. Lista este însă mult mai lungă, iar pentru detalii și achiziții online puteți accesa: https://www.med-tehnica.ro/.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous Post

Pacienții oncologici și Covid-19. Ce ne-au învățat 12 luni de pandemie ?

Next Post

Profesorii UCV oferă meditații GRATUITE pentru BAC la matematică și Limba și literatura română

Related Posts